Η Corvette γίνεται Ζ06 και αποκτά 635 άλογα - iefimerida.gr

Η Corvette γίνεται Ζ06 και αποκτά 635 άλογα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα σούπερ σπορ μοντέλα όπως η Corvette ισχύει για τα άλογα αυτό που συνήθως λέγεται για τα χρήματα: ποτέ δεν έχεις αρκετά κι έτσι οι Αμερικανοί προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας την Z06, την κορυφαία προς το παρόν εκδοχή της.

Τα άλογα της οποίας σίγουρα είναι αρκετά, καθώς ο V8 της των 6.200 κυβικών αποδίδει 635 ίππους -με τη βοήθεια ενός τεράστιου μηχανικού υπερ-συμπιεστή της Eaton- που είτε μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 7 σχέσεων είτε ενός αυτόματου με 8 καταλήγουν στα θηριώδη πίσω λάστιχα της διάστασης 335/20, που συνδυάζονται με 20άρες ζάντες.

Οι εμπρός είναι 19 ιντσών (τα λάστιχά τους 235/30), ενώ η Corvette Z06 και αεροδυναμικό πακέτο διαθέτει από ανθρακονήματα και είναι και πιο φαρδιά, κατά αρκετά εκατοστά μπροστά και πίσω, από την απλή.

Ανθρακονήματα χρησιμοποιούνται και στο καπό με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα, ενώ αν θέλει κανείς μπορεί να επιλέξει και το πακέτο Ζ07, με πιο τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήμαυα, κεραμικά φρένα με δίσκους από ανθρακονήματα και αγωνιστικά λάστιχα.

Η Corvette γίνεται Ζ06 και αποκτά 635 άλογα | iefimerida.gr 0
Η Corvette γίνεται Ζ06 και αποκτά 635 άλογα | iefimerida.gr 1
Η Corvette γίνεται Ζ06 και αποκτά 635 άλογα | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ