«Αυτό το κάνετε και στους άντρες;» -H Κέιτ Μπλάνσετ κουνάει το δάχτυλο στους δημοσιογράφους κατηγορώντας τους για σεξισμό [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αυτό το κάνετε και στους άντρες;» -H Κέιτ Μπλάνσετ κουνάει το δάχτυλο στους δημοσιογράφους κατηγορώντας τους για σεξισμό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μοναδικό μάθημα που προκάλεσε αμηχανία σε δημοσιογράφους και παρευρισκόμενους, έδωσε η Κέιτ Μπλάνσετ, καταγγέλοντας με τον μοναδικό τρόπο της, την σεξιστική αντιμετώπιση των ηθοποιών στο κόκκινο χαλί. Εσκυψε στην κάμερα, την κοίταξε κατάματα και ρώτησε «αυτό το κάνετε και στους άντρες;»

Ηταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο κόκκινο χαλί, όπου αφού εξήγησε τι φοράει, είδε την κάμερα να κάνει ζουμ σε κάθε σημείο του σώματός της, από τα παπούτσια ως το πρόσωπο. Αίφνης, έσκυψε στην κάμερα γελώντας και ρώτησε «έι, τ κάνετε αυτό και στους άντρες;». Το περιστατικό που κάνει το γύρο του κόσμου και δίνει έξτρα πόντους στην συγκλονιστική ηθοποιό (υποψήφια για όσκαρ φέτος με την «Θλιμένη Τζάζμιν»), έγινε στην απονομή των βραβείων SAG.

Για την ιστορία, η Μπλάνσετ φορούσε Ζιβανσί. Δείτε το επίμαχο σημείο στο 0,33 και απολαύστε όλη τη συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόκκινο χαλί Κέιτ Μπλάνσετ σεξισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ