Εφαρμογή που σας βοηθάει να παραιτηθείτε ή να βρείτε νέα δουλειά, δημιούργησε αμερικανική εταιρεία - iefimerida.gr

Εφαρμογή που σας βοηθάει να παραιτηθείτε ή να βρείτε νέα δουλειά, δημιούργησε αμερικανική εταιρεία

Εφαρμογή που σας βοηθάει να παραιτηθείτε από τη δουλειά δημιούργησε αμερικάνικη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό, όμως μια εταιρεία στις ΗΠΑ δημιούργησε εφαρμογή για iOS, η οποία σε βοηθάει να παραιτηθείς από τη δουλειά σου.

Το «Quit Your Job» σχεδιάστηκε από την εταιρεία TheLadders και περιλαμβάνει μία σειρά ερωτήσεων που σε βοηθούν -με χιουμοριστικό τρόπο- να κατανοήσεις γιατί θέλεις να παραιτηθείς και να συντάξεις το τέλειο μήνυμα παραίτησης, αποφεύγοντας την αμηχανία της στιγμής.

Οπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της TheLadders, Αλεξ Ντουζέτ, μιλώντας στο πρακτορείο Ρόιτερς: «Παρά τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας, εξακολουθούμε να υποβάλλουμε την παραίτηση μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εδώ και εκατοντάδες χρόνια»

Η ίδια εταιρεία έχει αναπτύξει, επίσης, αντίστοιχες εφαρμογές για να βρεις νέα δουλειά, αλλά και για μηνύματα χωρισμού, ή επανασύνδεσης.

Δοκιμάστε την εφαρμογή παραίτησης εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραίτηση δουλειά εφαρμογή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ