Τα ζώδια της Tετάρτης 22 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Tετάρτης 22 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Tετάρτης 22 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσάς τους Κριούς η σημερινή μέρα σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Είναι μια μέρα όμως κατά την οποία θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, καθώς υπάρχει μια δόση υπερβολής και μια έντονη τάση για αντιπαραθέσεις. Όμως αυτό δεν ισχύει για σας που είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας, δηλαδή 21-23 Μαρτίου, αφού εσείς είστε έτοιμοι και μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση με άτομα κύρους, με αγαπημένα σας πρόσωπα ή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο σας βοηθά σε αυτό. Αντίθετα, όμως αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8-10 Απριλίου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, που μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέξτε γιατί μπορεί να είστε έτοιμοι να κάνετε υπερβολές, οι οποίες θα σας ζημιώσουν. Ένα θέμα που έχει σχέση με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, ένα θέμα που έχει σχέση με την κοινωνική ή την επαγγελματική σας ζωή φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσει άμεσα. Εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας δεν μπαίνετε ακόμη σε αυτή την κατάσταση. Αντίθετα μπορείτε να συζητήσετε για ένα θέμα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό. Η κοινωνική σας ζωή φαίνεται να παίρνει μια πολύ όμορφη τροπή. Δείτε φίλους και ελάτε κοντά σε ανθρώπους που μπορεί να σας βγάλουν από τα προβλήματα σας.

Ταύρος

Σε σας τους Ταύρους η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όσον αφορά θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη σάς κάνει να μην παίρνετε αποφάσεις οριστικές. Αποφάσεις βέβαια εσείς μπορεί να παίρνετε, ωστόσο οι αποφάσεις αυτές για την συναισθηματική σας ζωή, για ταξίδια που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή ακόμα και για υποθέσεις που έχουν γενικότερα σχέση με τη δουλειά σας δεν είναι οριστικές. Αποφύγετε νομικά, διαδικαστικά θέματα και πάνω από όλα προσέχετε την υγεία σας τις ημέρες αυτές, οι οποίες είτε λόγω πολλής δουλειάς είτε λόγω διαφόρων υποχρεώσεων μπορεί να σας φορτίζουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Μαΐου. Γενικότερα, προσέχετε την συναισθηματική σας ζωή, ίσως υπάρχουν κάποιες αναθεωρήσεις, όπως επίσης και τις νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Μαΐου είναι πιθανό να έχετε κάποιες εντάσεις στον χώρο της δουλειάς σας. Μπορεί να υπήρξε κάποιο παρασκήνιο το οποίο να θέλει να σας πιέσει πάνω σε ένα εργασιακό θέμα ή να σας δημιουργήσει γενικά προβλήματα. Πρόσωπα βέβαια του περιβάλλοντός σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου, μπορεί να σας βοηθήσουν.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους είναι αυτή μια πολύ καλή περίοδος για να ταξιδέψετε, να δείτε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, να έχετε την γνωστή επικοινωνία που σας χαρακτηρίζει, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2-3 Μαΐου, αρκεί να μην έχετε κάνει λαθεμένες επιλογές. Ιδιαίτερες επαφές μπορείτε να κάνετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Μαΐου. Βέβαια στα παιδιά ή στον ερωτικό σας σύντροφο δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, τόσο που μπορεί να γίνεστε ακόμα και πιεστικοί. Μην πιέζετε λοιπόν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικότερα έχετε κάποια ερωτηματικά για την συναισθηματική σας ζωή, τα οποία θα είναι σημαντικά. Βλέπετε ανθρώπους από τα παλιά σκέφτεστε την παλιά σας συμπεριφορά, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μετά το τέλος Ιανουαρίου. Προσέχετε τον τομέα της δουλειάς και της υγείας σας. Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να καθυστερεί, όμως προωθείται.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους έρχεται στο προσκήνιο ένα θέμα εργασίας που σας απασχολεί καιρό τώρα, όμως είναι υπό καθεστώς αναθεωρήσεων. Σκέφτεστε δηλαδή και ξανασκέφτεστε εσείς ή κάποια πράγματα καθυστερούν, τα οποία βέβαια θα δείτε ότι θα πραγματοποιηθούν από τις 6 Μαρτίου και μετά. Οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να έχετε νέες ιδέες, οι οποίες θα είναι σημαντικές. Όμως αν είστε γεννημένοι τέλος Ιουνίου με 1η Ιουλίου είστε σε μια περίοδο, κατά την οποία κάνετε γενικά μια αναθεώρηση της ζωής σας, και μάλιστα με μια κάποια επαναστατική διάθεση. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σήμερα και ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 12 Ιουλίου, αφού μπορεί να κάνετε υπερβολές και λάθη σε οικογενειακά θέματα, τα οποία σας απασχολούν πάρα πολύ καιρό και τα οποία θα συνεχίσω να σας τονίζω για πολύ καιρό. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, τα οποία θα μπορούσαν τώρα να ανακόψουν την πορεία σας. Στις σχέσεις σας βιώνετε κάποια ερωτηματικά, τα οποία είναι αρκετά σημαντικά. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας ίσως επηρεάσουν και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Να θυμάστε βέβαια ότι όταν αναφέρω θέματα οικογένειας σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η ακίνητη περιουσία σας

Λέων

Ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργεί μια ευχάριστη νότα για σας τους Λέοντες, ανοίγει το μυαλό σας και τις ιδέες σας, και εσείς έρχεστε πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, με τους οποίους θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες ευχάριστες συζητήσεις, ώστε να επιλύσετε θέματα και προβλήματα. Οι ατέλειωτες μετακινήσεις μπορεί να σας κουράζουν. Προσέχετε σήμερα, μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μη βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Είστε αρκετά βιαστικοί και υπερβολικοί αυτές τις μέρες, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Αυγούστου. Κάποια θέματα εργασίας έρχονται στο προσκήνιο, τα οποία πρέπει να βάλετε όμως σε μια τάξη, γιατί γενικότερα αναθεωρείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας για θέματα της εργασία σας, ενώ ξανασκέφτεστε και θέματα της υγείας σας. Επίσης, θα πρέπει να φροντίσετε και την υγεία προσώπων της οικογένειάς σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στο Δεκαπενταύγουστο. Καινούργια δεδομένα δημιουργούνται για σας που έχουν σχέση με ταξίδια, ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις, πνευματικές εργασίες και σπουδές. Αλλαγές θεαματικές έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Αυγούστου, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι κατά τον καλύτερο τρόπο. Το απρόβλεπτο καραδοκεί για σας, έτσι προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τον Ουρανό, ο οποίος σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

Παρθένος

Για σας τους Παρθένους αυτή είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα, κατά την οποία ο χώρος της εργασίας έχει να σας δώσει πολλά. Καινούργιες ιδέες έχετε, όμως σήμερα πρέπει να εστιάσετε το μυαλό σας σε θέματα πο είστε είστε υ έχουν σχέση με τα οικονομικά, και μάλιστα οικονομικά για τα οποία μπορεί να σας ενοχλήσουν φίλοι ή τα οποία μπορεί να έχουν σχέση με τη συλλογική δουλειά. Αυτόν τον καιρό είστε έτοιμοι να ξοδέψετε χρήματα, είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες υπερβολές υπέρ των παιδιών ή της συναισθηματικής σας ζωής, και αυτό μπορεί να σας αγχώνει. Γενικότερα όμως είστε σε μια κατάσταση δημιουργικής εργασίας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Σεπτεμβρίου. Τα πάντα φαίνεται να μπαίνουν σε μια θαυμάσια πορεία, η οποία όμως καθυστερεί, αναθεωρείται, δεν παίρνονται σωστές αποφάσεις ή καθυστερούν. Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό που επιθυμείτε. Γενικά θα σας απασχολήσει κάτι που μπορεί να έχει σχέση με συγγενείς ή φίλους. Υπάρχει περίπτωση ή αυτοί να εναποθέσουν σε σας τα προβλήματα τους ή εσείς να λάβετε τη βοήθειά τους, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου. Ζητήστε από δυνατούς φίλους γενικότερα να σας βοηθήσουν.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου νομίζω ότι είστε σε μια αρκετά καλή φάση. Αν όμως είστε γεννημένοι γύρω στις 2-4 Οκτωβρίου, ο Ουρανός απέναντι από το ζώδιο σας σας δημιουργεί απρόβλεπτα γεγονότα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Πολύ περισσότερο μάλιστα, αν είστε γεννημένοι γύρω στα 13 Οκτωβρίου (λίγες μέρες πριν ή λίγες μετά), είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια λάθη ή υπερβολές. Δύο πλανήτες ανάδρομοι επηρεάζουν και τον επαγγελματικό και τον οικογενειακό σας τομέα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν αδιευκρίνιστες καταστάσεις τόσο στον επαγγελματική όσο στην οικογενειακή σας ζωή. Εσείς μπορεί να κάνετε κάποιες υπερβολές και μάλιστα η πίεση μπορεί να είναι έντονη, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Οκτωβρίου. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μη βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 17-18 Οκτωβρίου, τα πάντα φαίνεται να κυλούν σε έναν ήρεμο τόνο. Γενικότερα, τόσο ο ό Ήλιος όσο και ο Ερμής στον Υδροχόο σάς φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να έρθετε κοντά τους και να τους δείξετε την αγάπη σας.

Σκορπιός

Σήμερα για σας τους Σκορπιούς λειτουργεί σε υπερβολικό βαθμό το παρασκήνιο, για το οποίο σας μιλώ μέρες τώρα, και το οποίο πρέπει να προσέχετε. Αποφύγετε νομικά, διαδικαστικά θέματα. Μια εμπλοκή είναι πιθανή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία θα πρέπει να προσέξετε. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας έρχονται στο προσκήνιο τώρα, ενώ οτιδήποτε θα μπορούσε να σημαίνει για σας μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές ουσιαστικά είναι υπό σκέψη, υπό αναθεώρηση ή υπό αμφισβήτηση αυτές τις μέρες. Τα οικογενειακά θέματα βέβαια παίρνουν μια άλλη τροπή. Θα ασχοληθείτε με ένα οικογενειακό ζήτημα ή με υποθέσεις που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Σε εξαιρετική φάση βρίσκεστε σεις που είστε γεννημένοι τις πρώτες - πρώτες μέρες του ζωδίου σας, με τον Βόρειο Δεσμό, δηλαδή την τύχη, να αγγίζει τη μοίρα της δικής σας ημερομηνίας γέννησης.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα είναι μια θαυμάσια μέρα, για να δείτε τα σχέδια σας να αλλάζουν. Το απρόβλεπτο καραδοκεί για σας που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Δεκεμβρίου. Οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα είναι ακόμη σε μια έξαρση και πολύ περισσότερο αν σε αυτά εμπλέκονται και αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπάρχει μια γενικότερη εμπλοκή στα θέματα αυτά. Όμως η περίοδος αυτή είναι αρκετά πιο χαρούμενη και πιο αισιόδοξη. Φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα ή ακόμα και μια μετακίνηση θα μπορούσαν να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο. Συζητήσεις που μπορεί να κάνετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα αποδώσουν.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι των πρώτων – πρώτων ημερών είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Η διαίσθησή σας είναι ιδανική και σας οδηγεί σε μια επιτυχία, η οποία θα μπορούσε να είναι διαρκείας, ειδικά αν είστε γεννημένοι 22-24 Δεκεμβρίου. Ωστόσο έχετε πολλές ανοικτές «πληγές». Από τη μια με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, τη συναισθηματική σας ζωή ή ακόμα και τα επαγγελματικά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μάλιστα αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13-15 Ιανουαρίου ζείτε κάποιες υπερβολές και εντάσεις. Ρίξτε τους τόνους και προσέχετε μην έρθετε σε σύγκρουση με άτομα κύρους. Όμως ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί φαίνεται να μπαίνει σε τάξη τώρα και να παίρνει ένα δρόμο που επιθυμείτε. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Και ο Ήλιος και ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο σας δίνουν την ευκαιρία να δράσετε, να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ή ακόμα και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Υπάρχει βέβαια μια εμπλοκή, μάλλον μια υπερβολή θα έλεγα, σε θέματα εργασίας ή ακόμα και σε θέματα ταξιδιών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε οργανώσει σωστά ταξίδια, νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις, παραμείνετε δραστήριοι και χαρείτε την περίοδο αυτή. Τον τομέα της επαγγελματικής σας ζωής ή και της υγείας σας θα πρέπει να τον προσέχετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Φεβρουαρίου. Ίσως πολλά είναι τα βάρη τα οποία σας εναποθέτουν οι άλλοι. Πολλές αλλαγές θέλετε να κάνετε, αν είστε γεννημένοι στο τέλος Ιανουαρίου, οι οποίες είναι σημαντικές και οι οποίες θα αλλάξουν την ζωή σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια μέρα κατά την οποία ενδεχομένως να κάνετε κάποιες συναισθηματικές υπερβολές. Μπορεί να περάσετε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα, με φίλους, όμως η υπερβολή δεν απουσιάζει από τις κινήσεις σας. Παράλληλα ό,τι έχει σχέση με οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα σας φορτίζει. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Δυνατοί φίλοι μπορεί να βοηθήσουν εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Μαρτίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ξεπεράσετε πολλά από τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε. Βλέπετε φίλους από τα παλιά ή αναθεωρείτε κάποιες απόψεις σας για άτομα με τα οποία συνεργάζεστε.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ