«Πυρά» Ντάισελμπλουμ: Αγνωστο πότε θα έρθει η Τρόικα στην Ελλάδα – Η κυβέρνηση φταίει για την καθυστέρηση - iefimerida.gr

«Πυρά» Ντάισελμπλουμ: Αγνωστο πότε θα έρθει η Τρόικα στην Ελλάδα – Η κυβέρνηση φταίει για την καθυστέρηση

«Πυρά» Ντάισελμπλουμ: Αγνωστο πότε θα έρθει η Τρόικα στην Ελλάδα – Η κυβέρνηση φ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιές» ανάβει ο πρόεδρος του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος σε επιστολή του προς το ολλανδικό Κοινοβούλιο, επιρρίπτει ευθύνες στην ελληνική κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις με τις συνομιλίες με την Τρόικα.

Οπως αποκαλύπτει το πρακτορείο Bloomberg, ο επικεφαλής του Eurogoup, αναφέρει ότι παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψουν οι εκπρόσωποι ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ στην Ελλάδα, καθώς η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καλύψει όλες τις προϋποθέσεις για την εκταμίευση των δόσεων του τρίτου τριμήνου του 2013.

«Παραμένει άγνωστο πότε η τρόικα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την επόμενη αξιολόγηση» αναφέρει ο κ. Ντάισελμπλουμ στην επιστολή του και διευκρινίζει ότι «το Eurogroup θα συζητήσει για την επόμενη δόση προς την Ελλάδα με βάση την επόμενη έκθεση προόδου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ