«Συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ.: Βρέθηκε πιστόλι σε σπίτι στα Εξάρχεια - Ψάχνουν για συγγενείς και συνεργάτες του Ξηρού - iefimerida.gr

«Συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ.: Βρέθηκε πιστόλι σε σπίτι στα Εξάρχεια - Ψάχνουν για συγγενείς και συνεργάτες του Ξηρού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα σε σπίτια σε Αττική και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για ύπαρξη οπλισμού και πυρομαχικών.Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί σε οικία στην περιοχή των Εξαρχείων ένα πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για το σπίτι ενός ατόμου που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο, το οποίο έχει συλληφθεί.

Επιπλέον, οι έρευνες που διεξάγονται σε αρκετά σπίτια και στις δύο πόλεις επικεντρώνονται σε συγγενείς του Χριστόδουλου Ξηρού στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αθήνα αναζητούνται στοιχεία για την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» και ενδεχομένως συνεργάτες του φυγά εκτελεστή της 17Ν. Να σημειωθεί ότι οι έρευνες πραγματοποιούνται από κοινού με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ