Το Maharlika είναι ένα εστιατόριο στο East Village του Μανχάταν που πουλάει ένα από τα πιο παράξενα φαγητά που μπορείτε να αγοράσετε στη Νέα Υόρκη.
Ονομάζεται «balut» και είναι ουσιαστικά ένα σκληρό βραστό αυγό με ένα διαμορφωμένο έμβρυο πάπιας μέσα.
Μια δημοσιογράφος του Business Insider επισκέφτηκε την ιδιοκτήτρια του Maharlika, Nicole Ponseca η οποία της έμαθε το σωστό τρόπο που τρώγεται το «έδεσμα» και στη συνέχεια της έδωσε μερικά για το γραφείο, για να μοιραστεί την εμπειρία της με τους συναδέλφους της. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο