Ο τρομακτικός ακροδεξιός με το ψευδώνυμο «Μπαλτάς» που βασάνιζε ομοφυλόφιλους [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ο τρομακτικός ακροδεξιός με το ψευδώνυμο «Μπαλτάς» που βασάνιζε ομοφυλόφιλους [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες πέρασε η κουβανική αστυνομία στον ομοφοβικό ακροδεξιό, Μαξίμ Μαρτίνκεβιτς, ο οποίος καταζητούνταν μετά από διεθνές ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του από την Ιντερπόλ.

Ο Ρώσος νεοναζί με το ψευδώνυμο «Μπαλτάς» ή «Ματσέτα», από το 2011 ανέβαζε στα social media βίντεο και φωτογραφίες από τις επιθέσεις που πραγματοποιούσε με το δικό του τάγμα εφόδου κατά ομοφυλόφιλων.

Ο «Μπαλτάς» έκλεινε ραντεβού με ομοφυλόφιλους από γκέι chat rooms και τους υπέβαλε σε βασνιστήρια και εξευτελισμούς.

Οι βασανισμοί δεν αφορούν μονάχα ομοφυλόφιλους τους οποίους οι νεοναζί εγκληματίες θεωρούν παιδεραστές, κάτι που έχει υιοθετηθεί και από τον ίδιο τον Πούτιν, αλλά και ξένους φοιτητές. Ανάμεσα τους αρκετοί μαύροι Βρετανοί που βρίσκονταν στην Ρωσία για σπουδές.

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στις Ιανουρίου πως οι κατηγορίες που του αποδίδουν έχουν ενορχηστρωθεί από το Ρωσικό Λόμπι παιδεραστών και πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Ρωσία για να δικαστεί.

Ο Ματρίνκεβιτς είχε ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία κατά των γκέι εφήβων σε όλη τη χώρα χρησιμοποιώντας το δημοφιλές ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης VK.com.

Οι πολυάριθμοι και ενθουσιώδεις οπαδοί του κ. Martsinkevich, όπως αναφέρει το news247, ξεκίνησαν δύο πρότζεκτ: το «Occupy Pedophilyaj» και «Occupy Gerontilyaj». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους προσπαθούν να βρουν και να αναφέρουν τους παιδεραστές που χρησιμοποιούν αυτά τα "κινήματα". Στην πραγματικότητα, πάνω από 500 διαδικτυακές ομάδες έχουν δημιουργηθεί στο εσωτερικό του κοινωνικού δικτύου VK.com, προκειμένου να οργανώσουν παράνομες, στρατιωτικού τύπου ομάδες σε κάθε ρωσική πόλη.

Πάντως, παρά τις αναρίθμητες περιπτώσεις επιθέσεων η ρωσική αστυνομία δεν έχει λάβει κανένα μέτρο εναντίον των αυτοαποκαλούμενων «μαχητών του εγκλήματος», ενώ ούτε οι αρχές της χώρας έχουν εκδώσει κάποιο ένταλμα για τα δεκάδες βίντεο που έχει ανεβάσει ο «Μπαλτάς» και η παρέα του.

Ο τρομακτικός ακροδεξιός με το ψευδώνυμο «Μπαλτάς» που βασάνιζε ομοφυλόφιλους [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο τρομακτικός ακροδεξιός με το ψευδώνυμο «Μπαλτάς» που βασάνιζε ομοφυλόφιλους [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ο τρομακτικός ακροδεξιός με το ψευδώνυμο «Μπαλτάς» που βασάνιζε ομοφυλόφιλους [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ο τρομακτικός ακροδεξιός με το ψευδώνυμο «Μπαλτάς» που βασάνιζε ομοφυλόφιλους [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ