Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο -Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Γιώργος Κατινάς - iefimerida.gr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο -Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Γιώργος Κατινάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του χαμού του ηθοποιού Γιώργου Κατινά σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για το δυστύχημα είναι ότι ο ηθοποιός επέβαινε σε μηχανή και ότι, σύμφωνα με το Star.gr, δεν φορούσε κράνος.

Ο Γιώργος Κατινάς ήταν μόλις 42 ετών, μαχόμενος συνδικαλιστής στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz σε θέατρο,σινεμά και τηλεόραση, ενώ ήταν και ιδιοκτήτης της εταιρίας «4actors».

Ο ηθοποιός αποφοίτησε το 2003 από τη Δραματική Σχολή Ίασμος-Β. Διαμαντόπουλος και παιξε στις μεγαλύτερες θεατρικές σκηνές της χώρας, ενώ στην τηλεόραση, συμμετείχε στις πιο γνωστές σειρές, όπως η «Βέρα στο Δεξί», «Ένας μήνας και κάτι», «7 Θανάσιμες Πεθερές», «Οικογενειακές Ιστορίες», αλλά και στα «Μυστικά της Εδέμ».

Τα τελευταία χρόνια, ήταν casting director του γραφείου ηθοποιών «4actors».

Η κηδεία του Γιώργου Κατινά, θα γίνει την Τετάρτη, στις 16:00 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο της Νέας Φιλαδέλφειας, Κόκκινος Μύλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ