Ο υπουργός Δικαιοσύνης για τον Ξηρό: Είναι εχθρός της Δημοκρατίας, θα λάβει την απάντησή του από τη Δικαιοσύνη - iefimerida.gr

Ο υπουργός Δικαιοσύνης για τον Ξηρό: Είναι εχθρός της Δημοκρατίας, θα λάβει την απάντησή του από τη Δικαιοσύνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δηλώσεις των τρομοκρατών λαμβάνουν απάντηση από τη Δικαιοσύνη, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, κληθείς να σχολιάσει την επιστολή του καταζητούμενου Χριστόδουλου Ξηρού, χαρακτηρίζοντας παράλληλα αναγκαία τη λειτουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας «για τους εχθρούς της Δημοκρατίας».

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού:

«Οι δηλώσεις των τρομοκρατών λαμβάνουν απάντηση από τη Δικαιοσύνη στο πλαίσιο του Συντάγματος, των νόμων και των θεσμών. Όμως, η ελληνική Πολιτεία οφείλει να θωρακίσει τους πολίτες από αυτούς που τους επιβουλεύονται. Για αυτό και η λειτουργία καταστήματος κράτησης υψίστης ασφαλείας αποτελεί αναγκαίο μέτρο για τους εχθρούς της Δημοκρατίας και αυτό θα γίνει με όρους ασφάλειας της κοινωνίας και τήρησης της νομιμότητας, όπως συμβαίνει σε όλα τα δημοκρατικά κράτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ