Oι Τούρκοι νοίκιασαν για τουριστική αξιοποίηση το σημείο απ' όπου ξεκίνησε η εισβολή στην Κύπρο - iefimerida.gr

Oι Τούρκοι νοίκιασαν για τουριστική αξιοποίηση το σημείο απ' όπου ξεκίνησε η εισβολή στην Κύπρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περιοχή Πέντε μίλι, απ'όπου το 1974 ξεκίνησε η τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αυτή την υπέροχη παραλία της κατεχόμενης Κερύνειας- αποφάσισαν να δώσουν για τουριστική αξιοποίηση οι Τούρκοι, μισθώνοντάς την για 49 χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Χασαπόπουλου στο Βήμα, το Πέντε μίλι νοίκιασε ο τουρκικός όμιλο εταιριών Altinbas, προκειμένου να την αξιοποιήσει τουριστικά. Η εταιρεία θα πραγματοοιήσει επένδυση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα Χουριέτ η οποία φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου του Ομίλου κ. Βακκάς Αλτντιμπάς, ο οποίος είπε ότι στην περιοχή αυτή, με τη γνωστή παραλία «Απόδραση» (Escape Plaji) θα κατασκευάσουν ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, με τη σημείωση ότι ο Όμιλος του είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιώτες επενδυτές στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπρος τουρκική εισβολή Πέντε μίλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ