Τα ζώδια της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, για να διευθετήσετε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, καθώς η Σελήνη είναι στην Παρθένο. Από τη θέση αυτή βοηθάει ακόμα και σε θέματα υγείας. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει με τον Δία και την Αφροδίτη θα μπορούσαν πραγματικά να κάνουν θαύματα σήμερα. Ο Ήλιος, ο οποίος περνάει στον Υδροχόο, όπου βρίσκεται και ο Ερμής, δείχνει ότι για ολόκληρο τον μήνα η κοινωνική σας ζωή αλλά και η συλλογική δουλειά ή οι φίλοι θα μπορούσαν να είναι για σας πάρα πολύ σημαντικοί, να σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας, ακόμη και να βρίσκονται κοντά σας και στις πιο δύσκολες ώρες. Βέβαια ο Άρης ακόμα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας και πιέζει με εντάσεις, ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 9-11 Απριλίου. Όμως ουσιαστικά είστε δυναμικοί, ερωτικοί, σεξουαλικοί. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, τις οποίες δεν πρέπει να διαταράξετε. Προσέχετε δε και προφυλαχθείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Απριλίου, αποφύγετε υπερβολές ή νομικές, διαδικαστικές διαδικασίες όσον αφορά θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Βέβαια, το απρόσμενο καραδοκεί πάντα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 31 Μαρτίου.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα η Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Η θέση της στην Παρθένο σάς φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια. Μπορείτε να κάνετε πολλά. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ίσως συγγενικά, μπορεί να σας βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας, ή ακόμα και να σας βοηθήσουν, ώστε να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα με τα οποία μπορεί να έχουν δημιουργηθεί κάποιες παρεξηγήσεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί ένα κλίμα που σας αναγκάζει να σκέφτεστε και να ξανασκέφτεστε την πορεία των σχέσεών σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Μαΐου. Πα'ρ όλα αυτά δεν παύει να είναι μια καλή περίοδος αυτή. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν. Αν υπάρχουν κάποιες εμπλοκές ή διαφωνίες με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, μπορείτε να επιλύσετε κάποια θέματα σήμερα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Μαΐου. Η νέα θέση του Ήλιου στον Υδροχόο ( όπου βρίσκεται και ο Ερμής) θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με επαγγελματικά σας θέματα, αρκεί να μην είστε υποκειμενικοί. Ακούστε και τις απόψεις των άλλων. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες στις απόψεις σας, όμως ουσιαστικά θα μπορούσατε αυτές ειδικά τις πρώτες μέρες μέχρι τις 24 του μήνα να προωθήσετε τα σχέδιά σας, τα οποία είναι σημαντικά. Κινηθείτε με αργούς ρυθμούς, περιμένετε ακόμα καλύτερες μέρες μετά το τέλος του Ιανουαρίου, όταν η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, θα μπει σε ορθή φορά και τα σχέδιά σας για ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις ή ακόμα και για την συναισθηματική σας ζωή θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο όπου βρίσκεται και ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, εγκαινιάζει είναι μια πάρα πολύ ωραία περίοδο, για να δείτε τις απόψεις σας να γίνονται πολύ πιο εύκολα υλοποιήσιμες αλλά και για να πραγματοποιηθούν ταξίδια, συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές, οι οποίες έχουν σχέση με το εξωτερικό ή με πνευματικές εργασίες. Σήμερα ένα οικογενειακό θέμα φαίνεται να σας απασχολεί. Η Σελήνη στην Παρθένο σάς φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σας ή επιλύετε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια. Ο Ουρανός ανοίγει νέους δρόμους για σας που είστε γεννημένοι τέλος Μαΐου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ακολουθήσετε πρωτοποριακές μεθόδους στον χώρο της εργασίας σας. Φίλοι οι οποίοι έχουν τις ίδιες απόψεις με σας, ή άνθρωποι ομοϊδεάτες σας θα μπορούσαν να σας πλησιάσουν. Αυτόν τον καιρό είστε πολύ δυναμικοί, ερωτικοί, σεξουαλικοί και δίνετε τε πάντα στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Αποφύγετε όμως να τους πιέζετε. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλά: Να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή γενικότερα να έχετε σημαντική επιτυχία, αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες. Μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε και προσέχετε την υγεία σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα, για να δείτε φίλους ή συγγενείς, να εναποθέσετε σε κείνους τα προβλήματά σας και να ζητήσετε τη βοήθεια τους, γιατί είναι έτοιμοι να σας την δώσουν. Γενικότερα οι επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ευνοούνται, παρά το γεγονός ότι τα οικογενειακά δεν παύουν να σας απασχολούν, ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 11-13 Ιουλίου. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε, προφυλαχθείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα και μην μεταφέρετε τις επαγγελματικές σας ανησυχίες στον χώρο της οικογένειας. Η νέα θέση του Ήλιου στον Υδροχόο, όπου βρίσκεται και ο Ερμής, θα σας κάνει να εστιαστείτε σε οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά ή άλλα παρόμοια θέματα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από την περίοδο αυτή, η οποία μπορεί να είναι σημαντική και να δώσει λύσεις στα οικονομικά σας, αλλά και στα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουλίου, αποφύγετε αλλαγές οι οποίες δεν υπόσχονται διάρκεια στον χρόνο.

Λέων

Για σας τους Λέοντες σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα. Ο Ήλιος, κυβερνήτης σας, αλλάζει ζώδιο, περνά στον Υδροχόο, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει για έναν μήνα. Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Νέες ιδέες θα έρθουν στο προσκήνιο και τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για σας. Απέναντι από το ζώδιό σας είναι και ο Ερμής, γεγονός που σημαίνει ότι ενδεχομένως φίλοι να σας βοηθούν στις σχέσεις ή συνεργασίες σας. Θα πρέπει, βεβαίως, να μην είστε υποκειμενικοί και να ακούτε και τις απόψεις του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας. Σήμερα ένα οικονομικό θέμα θα είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα μπορέσετε να προωθήσετε οικονομικά θέματα. Ακόμα, η θέση του Άρη στο Ζυγό για σας σημαίνει ατελείωτες μετακινήσεις, συναντήσεις, συζητήσεις. Μπορεί να έχετε πολλές δουλειές και να μην μπορείτε να κοιμηθείτε καλά καλά, όμως αυτό σας κάνει πολύ πιο ενεργητικούς και δραστήριους. Προσέχετε μόνον όταν κυκλοφορείτε. Ο Ουρανός σάς ανοίγει νέους δρόμους, ειδικά αν είστε γεννημένοι τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί και οι οποίοι υπόσχονται πολλά. Σε θέματα εργασίας θα μπορούσατε να βάλετε μια νέα τάξη. Βέβαια το γεγονός ότι είναι ανάδρομη ακόμη η Αφροδίτη σημαίνει ότι μπορεί μην έχετε μια οριστική απάντηση ή ότι δεν θα δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται κατά τον τρόπο ακριβώς που θέλετε. Από το τέλος του μήνα και μετά θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για σας, όμως γενικά παρουσιάζεται μια βελτίωση την περίοδο αυτή. Εξακολουθήστε να ασχολείστε με πρόσωπα της οικογένειάς σας που μπορεί να σας έχουν ανάγκη και διαφυλάξετε την ακίνητη περιουσία σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Αυγούστου.

Παρθένος

Για σας τους Παρθένους σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα, καθώς η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο. Έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα, τα οποία είναι σημαντικά, και να τα ρυθμίσετε. Αν μάλιστα είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, συγκεκριμένα γύρω στις 5-10 Σεπτεμβρίου, είναι μια ιδανική μέρα και για να ρυθμίσετε προσωπικά θέματα, να δεχτείτε τη βοήθεια φίλων σας και πάνω από όλα να έρθετε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας. Μπορεί η Αφροδίτη να είναι ακόμη ανάδρομη και να μην έχετε πάρει οριστικές αποφάσεις, όμως γενικότερα τα πράγματα βελτιώνονται κατά τον καλύτερο τρόπο στην συναισθηματική σας ζωή και ιδιαίτερα από το τέλος του μήνα και μετά. Η νέα θέση του Ήλιου στον Υδροχόο δείχνει ότι ο χώρος της δουλειάς μπορεί να είναι για σας πολύ σημαντικός. Μπορεί να προωθηθούν σχέδια, τα οποία έχετε κάνει, ενώ ένα άγχος, το οποίο σας διακατείχε αυτόν τον καιρό για την εργασία σας, είναι πιθανό να δώσει την θέση του στην αισιοδοξία. Προσέχετε τα οικονομικά σας, γιατί μια αγοραστική μανία εξακολουθεί να υπάρχει για σας και μπορεί να σας βγάλει από τον προϋπολογισμό σας. Δυνατοί φίλοι, γενικότερα, σας βοηθούν, ενώ θα πρέπει να προσέχετε τα τρέχοντα οικονομικά σας. Οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) θα πρέπει να τα ρυθμίσετε.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η νέα θέση του Ήλιου στον Υδροχόο, όπου συμπορεύεται και ο Ερμής, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και σας φέρνει πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Προς το παρόν έχετε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε αυτό, να δράσετε αλλά και να κάνετε πολλές συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν είστε γεννημένοι πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10-13 Οκτωβρίου, προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να προωθήσετε τα σχέδια τους. Αποφύγετε τις υπερβολές, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Οκτωβρίου, γιατί ο Δίας σας κάνει μεν αισιόδοξους, αλλά η υπεραισιοδοξία πολλές φορές βλάπτει. Θέματα της οικογένειάς σας, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, μπορεί να μην έχουν ρυθμιστεί ακόμη, όμως από το τέλος του μήνα θα βρείτε λύσεις για οικογενειακά θέματα, οι οποίες θα σας ικανοποιήσουν. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε, μη βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Οκτωβρίου, αφού ο Ουρανός απέναντί σας δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας βοηθήσουν σε ένα σχέδιο σας είτε νομικό, διαδικαστικό είτε γενικότερα σε ένα θέμα της εργασίας σας, αφού θα μπορούσαν να σας δώσουν μια λύση σημαντική. Βεβαίως, υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο εξακολουθεί να κινείται πυρετωδώς σε βάρος σας και πρέπει να το προσέχετε, γιατί έχει άμεση σχέση με τη δουλειά ή με την υγεία σας. Όμως τώρα τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν έναν καλύτερο δρόμο. Η νέα θέση του Ήλιου στον Υδροχόο θα σας φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα της οικογένειάς σας, αλλά πολύ περισσότερο πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Θα μπορέσετε να επιλύσετε οικογενειακά θέματα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας, το οποίο σας απασχολεί άμεσα. Στο χώρο της δουλειάς σας μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες αλλαγές, τις οποίες ούτε καν φαντάζεστε. Ένα θέμα που έχει σχέση με νομικά, διαδικαστικά θέματα ή με ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή με σπουδές και πνευματικές εργασίες μπορεί να καθυστερεί, αλλά μετά τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες αρχίζει μια νέα περίοδος. Μπορεί μέχρι τώρα να ήσασταν λίγο απογοητευμένοι ή προβληματισμένοι, όμως η νέα θέση του Ήλιου στον Υδροχόο δημιουργεί μια ευχάριστη περίοδο για σας, αφού για έναν μήνα συγγενείς ή φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν και για τα μελλοντικά σας σχέδια αλλά και για επαφές που μπορεί να έχετε με συνεργάτες ή ακόμα και με τον σύντροφό σας. Σήμερα η επαγγελματική σας ζωή είναι το κύριο μέλημά σας. Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να καθυστερεί, αλλά ουσιαστικά θα πραγματοποιηθεί. Πολλές αλλαγές περιμένετε εσείς που είστε γεννημένοι 1-2 Δεκεμβρίου, οι οποίες προέρχονται είτε από τη συναισθηματική σας ζωή είτε από τη σχέση σας με τα παιδιά είτε αφορούν τα δημιουργικά σας σχέδια. Φροντίστε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας και αποφύγετε να κάνετε δυσάρεστες σκέψεις.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η εβδομάδα αρχίζει πολύ όμορφα. Η Σελήνη στην Παρθένο σάς ανοίγει νέους δρόμους για ταξίδια, για σπουδές, για νομικές υποθέσεις, οι οποίες είναι σημαντικές. Ακόμα και στην συναισθηματική σας ζωή, η οποία μπορεί πολλές φορές να είναι λίγο μπερδεμένη για πολλούς από εσάς , ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-7 Ιανουαρίου, μια και είναι ανάδρομη ακόμη η Αφροδίτη, τα πράγματα θα βελτιωθούν από το τέλος του μήνα και μετά, όταν θα μπορείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Η νέα θέση του Ήλιου στον Υδροχόο θα έχει οικονομικές προεκτάσεις για σας. Θα έχετε κάποια έσοδα, είτε από τον χώρο της εργασίας σας είτε από χρήματα τα οποία είχατε να λαμβάνετε. Οικογενειακά θέματα μπορεί να σας φορτίζουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στο τέλος Ιανουαρίου, με αλλαγές οι οποίες είναι σημαντικές. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9-10 Ιανουαρίου. Μην τα βάζετε με προϊσταμένους σας, γιατί μπορεί να είστε εσείς αυτοί που θα χάσετε. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προφυλαχθείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας. Έτσι, θα είστε πιο αισιόδοξοι, πιο χαρούμενοι. Ο Ήλιος πάντοτε φέρνει αισιοδοξία όταν επισκέπτεται το ζώδιό μας και πολύ περισσότερο όταν επισκέπτεται το ζώδιο του Υδροχόου, δηλαδή ολόκληρο αυτό τον μήνα που ακολουθεί. Σήμερα η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική, θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2-4 Φεβρουαρίου. Θα δείτε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μέχρι τις 24 του μήνα περίπου, τα πάντα θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για σας. Η Σελήνη σήμερα στην Παρθένο μπορεί να προωθεί θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά άλλων (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα μπορείτε να τα προωθήσετε. Επίσης, προγραμματίζετε πολλά ταξίδια, πολλές επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και γενικότερα, αν ασχολείστε με γραπτά, θα έχετε ευχέρεια λόγου, θα έχετε ευχέρεια να πείσετε τους γύρω σας με τα επιχειρήματά σας. Θέματα εργασίας φαίνονται επίσης να προωθούνται.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθύς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ακόμα και αν υπήρχαν διαφωνίες μαζί τους, θα μπορούσατε τώρα να έρθετε πιο κοντά. Είναι μια κατάλληλη μέρα, αρκεί να ακούτε και τα επιχειρήματα των άλλων. Η νέα θέση του Ήλιου στον Υδροχόο δεν είναι ιδανική θέση για σας. Μπορεί να σας δημιουργεί άγχη για ένα θέμα εργασίας ή για ένα θέμα της υγείας σας. Μην δίνετε αφορμή για σχόλια, γιατί θα σχολιαστείτε αυτή την περίοδο. Επίσης, κάνετε αναθεωρήσεις για τις σχέσεις σας με κάποιους φίλους ή για την συλλογική σας δουλειά. Γενικότερα, οι καταστάσεις θα είναι ευνοϊκές για σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Μαρτίου. Η αλήθεια είναι ότι καθυστερούν λίγο κάποιες υποθέσεις σας, όμως θα πραγματοποιηθούν. Δυνατοί φίλοι βοηθούν εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ