Σοβαρές καταγγελίες για «μαγειρέματα» στη Χρυσή Μπάλα: Κέρδισε όντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο; - iefimerida.gr

Σοβαρές καταγγελίες για «μαγειρέματα» στη Χρυσή Μπάλα: Κέρδισε όντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Σοβαρές καταγγελίες για «μαγειρέματα» στη Χρυσή Μπάλα: Κέρδισε όντως ο Κριστιάνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύννεφα πάνω από την ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα που ανέδειξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως καλύτερο ποδοσφαιριστή για τη χρονιά που πέρασε, καθώς, έξι ομοσπονδιακοί τεχνικοί καταγγέλλουν «μαγειρέματα».

Ειδικότερα, οι προπονητές των εθνικών ομάδων Βολιβίας, Ισημερινής Γουινέας, Δομινικανής Δημοκρατίας, Φίτζι, Κουβέιτ και Βαουάτου αναφέρουν ότι η ψήφος τους τροποποιήθηκε.

«Πιστεύω πως έγινε απάτη. Εγώ ψήφισα τον Ιμπραΐμοβιτς», δήλωσε ο Βραζιλιάνος προπονητής του Κουβέιτ Τζόρβαν Βιέιρα, που σύμφωνα με τη FIFA ψήφισε κατά σειρά Μέσι, Νεϊμάρ και Ρονάλντο, αλλά δεν έδωσε καμία ψήφο στον Σουηδό.

Ο προπονητής των Φίτζι, Χουάν Κάρλος Μπουτσέτι, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της FIFA ψήφισε Ρονάλντο, Ριμπερί και Λεβαντόφσκι, κατήγγειλε πως «... ψήφισα τον Ρονάλντο, τον Μέσι και τον Ριμπερί. Ουδέποτε τον Λεβαντόφσκι, που δεν συγκρίνεται με τους άλλους τρεις».

Ακόμη πιο «σκληρός» ο προπονητής της Αλβανίας, Τζιοβάνι Ντι Μπιάζι, που κατά τη FIFA ψήφισε Ρονάλντο, Μέσι και Ιμπραΐμοβιτς σαν πρώτη επιλογή, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε «... δεν έδωσα πέντε βαθμούς στον Ιμπραΐμοβιτς. Είναι μ...ες και ψέματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ