H εκρηκτική σύντροφος του κατασκόπου Εντουαρντ Σνόουντεν: Την παράτησε για να πάει στη Ρωσία του Πούτιν [εικόνες] - iefimerida.gr

H εκρηκτική σύντροφος του κατασκόπου Εντουαρντ Σνόουντεν: Την παράτησε για να πάει στη Ρωσία του Πούτιν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον Εντουαρντ Σνόουντεν και τις εντυπωσιακές αποκαλύψεις του έχει χυθεί πολλή μελάνι, ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης στρέφονται αυτή τη στιγμή στην πρώην αγαπημένη του Λίντσεϊ Μιλς η οποία είναι πραγματικά εκρηκτική.

Ο πρώην σύμβουλος της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας είχε μακροχρόνιο δεσμό με την Λίντσεϊ και προετοίμαζαν το κοινό τους μέλλον μέχρι που ο Σνόουντεν της είπε ότι θα λείψει σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο πατέρας της δηλώνει στην Daily Mail ότι η κόρη του έμαθε τι συνέβη από τις ειδήσεις, ενώ, πλέον, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

«Το ζευγάρι είχε σχέση 5 ετών, ενώ γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Σχεδίαζαν το μέλλον τους», προσέθεσε ο Τζόναθαν Μιλς.

Η Λίντσεϊ, χορεύτρια στο επάγγελμα, από την πλευρά της έγραφε στο μπλογκ της πόσο είχε αφεθεί, ενώ τον περιέγραφε ως τον μυστηριώδη άνδρας της.

Βέβαια, παράλληλα με τις αναρτήσεις για την άθλια ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δημοσίευε και ημίγυμνες φωτογραφίες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ