80 εκ. ευρώ στους Δήμους για να πληρώσουν προνοιακά επιδόματα - iefimerida.gr

80 εκ. ευρώ στους Δήμους για να πληρώσουν προνοιακά επιδόματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενίσχυση 80 εκ. ευρώ δίνει το υπουργείο Εσωτερικών τους δήμους της χώρας, ώστε να μπορέσουν καταβάλλουν τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους τους, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2011.

Το παραπάνω ποσό θα δοθεί από το λογαριασμό που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τίτλο "Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων", έναντι του συνολικού ποσού που πρόκειται τελικώς να τους αποδοθεί για τον ίδιο σκοπό.

Επίσης, με άλλη απόφαση του υπουργείου, κατανέμονται ως τακτική επιχορήγηση του Αυγούστου προς τις περιφέρειες της χώρας 10.304.417 ευρώ αποκλειστικά και μόνο προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών, συμπεριλαμβανομένων και των δαπανών αντιμισθίας των αιρετών οργάνων.

Τέλος, το υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει με 1.869.670 ευρώ τις περιφέρειες της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νομό δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, για το μήνα Ιούλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ