Συλλεκτικά ακουστικά Star Wars με την υπογραφή του διάσημου ράπερ 50Cent [εικόνες] - iefimerida.gr

Συλλεκτικά ακουστικά Star Wars με την υπογραφή του διάσημου ράπερ 50Cent [εικόνες]

Συλλεκτικά ακουστικά Star Wars με την υπογραφή του διάσημου ράπερ 50Cent [εικόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος ράπερ Κέρτις Τζάκσον, κατά κόσμον 50 Cent, δεν έκρυψε ποτέ την μεγάλη του αγάπη για τη σειρά ταινιών Star Wars. Ετσι, είναι φυσικό να βάλει την υπογραφή του σε ένα πρωτοποριακό γκάτζετ που συνδυάζει τις δύο μεγάλες του αγάπες: Το Star Wars και τη μουσική.

Πρόκειται για τα νέα συλλεκτικά ακουστικά που σχεδίασε και παρουσίασε η εταιρεία SMS Audio σε συνεργασία με τη Lucasfilm, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένα αντίτυπα με ονομασίες εμπνευσμένες από τις ταινίες (: «Stormtrooper», «Rebel Alliance», «Boba Fett» και «Imperial») και η τιμή τους θα ξεκινά από 199 δολάρια.

Ο 50 Cent, εκτός από το σχεδιασμό επέβλεψε και την ηχητική τους απόδοση και υπόσχεται ήχο επιπέδου στούντιο αναπαραγωγή, πλήρη ακύρωση εξωτερικών θορύβων και δυνατά μπάσα.

Συλλεκτικά ακουστικά Star Wars με την υπογραφή του διάσημου ράπερ 50Cent [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ star wars ραπερ 50Cent
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ