Χυδαίες προκλήσεις Κασιδιάρη: Δοτός πρωθυπουργός και προδότης ο Σαμαράς [βίντεο] - iefimerida.gr

Χυδαίες προκλήσεις Κασιδιάρη: Δοτός πρωθυπουργός και προδότης ο Σαμαράς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ακραίες εκφράσεις και υβριστικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκαν εκ νέου στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ηλίας Παναγιώταρος, στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αρτέμη Ματθαιόπουλου για την θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά «δοτό πρωθυπουργό, προδότη πρωθυπουργό που παίρνει εντολές από τοκογλύφους», ενώ μιλώντας για τον Ευάγγελο Βενιζέλο επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται με 2,9% στις δημοσκοπήσεις, «δηλαδή 0,29%» και υποστήριξε μιλώντας χυδαία πως «όλοι οι πολιτικοί είναι ανδρείκελα εργολάβων και ξένων νταβατζήδων».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στο επεισόδιο του Ηλία Κασιδιάρη με τον προεδρεύων της Βουλής Γιάννη Δριβελέγκα και την φράση που είπε «εάν δεν σας αρέσει να φύγετε», απάντησε: «Επειδή δεν μας αρέσει θα καθαρίσουμε την σαβούρα και όταν κάποια στιγμή αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη θα έχετε φύγει εσείς».

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ