Το απίστευτο μπούστο της Σάλμα Χάγιεκ είναι το «Γκραντ Κάνιον» της θηλυκότητας [εικόνες] - iefimerida.gr

Το απίστευτο μπούστο της Σάλμα Χάγιεκ είναι το «Γκραντ Κάνιον» της θηλυκότητας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μάταιο να προσπαθήσει να περιγράψει κανείς τα πλούσια ελέη αυτής της μικροσκοπικής γυναίκας με ανθρώπινους όρους! Κάθε απόπειρα πέφτει στο κενό, καθώς μόνο γεωλογικά φαινόμενα μπορούν αποδώσουν το βάθος, τις διαστάσεις και τον όγκο του μπούστου της...

Οι μεταφορές που θα μπορούσε να επιστρατεύσει κανείς από το χώρο της γεωλογίας είναι πολλές: το «Ρήγμα του Αγίου Ανδρέα σε σεισμική διέγερση», το «Ηφαίστειο του Γέλοουστόουν σε έξαρση», η «Διώρυγα του Παναμά» του θηλυκού πλανήτη κ.ο.κ.

Στις περισσότερες διαδικτυακές ψηφοφορίες για το πιο καυτό μπούστο του Χόλιγουντ, το όνομά της κυριαρχεί: Σάλμα Χάγιεκ, η διάσημη Μεξικανή ηθοποιός, γλυκιά, σοβαρή, άκρως θηλυκή δίχως ίχνος προστυχιάς.

Και αυτές είναι οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν περίτρανα του λόγου το αληθές, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα «click» online:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ μπούστο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ