Κωνσταντοπούλου: Ο Σαμαράς χρησιμοποιεί την Προεδρία της Δημοκρατίας για να αποφύγει τις πολιτικές του ευθύνες - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου: Ο Σαμαράς χρησιμοποιεί την Προεδρία της Δημοκρατίας για να αποφύγει τις πολιτικές του ευθύνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης εκτοξεύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση «δεν θα μπει σε διαδικασίες συναλλαγής για να παρατείνει τη ζωή της πολιτικά χρεοκοπημένης και ηθικά έκπτωτης κυβέρνησης Σαμαρά».

«Ούτε, όμως δεχόμαστε να χρησιμοποιεί ο κ. Σαμαράς το πρόσχημα της Προεδρίας της Δημοκρατίας για να μην αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες. Όπως είπε και στη Βουλή ο κ. Τσίπρας , τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα τον εκλέξει η επόμενη Βουλή» δηλώνει στο Πρώτο Θέμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τέλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «η λίστα Λαγκάρντ είναι κλειδί τόσο για πολλές υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος όσο και για τις υποθέσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ