Η μεγάλη επιστροφή του Τάιγκερ Γουντς - iefimerida.gr

Η μεγάλη επιστροφή του Τάιγκερ Γουντς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ενεργό δράση, σε επαγγελματικό επίπεδο επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα ο κορυφαίος παίκτης του γκολφ Τάιγκερ Γούντς, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter και στην ιστοσελίδα του. Θα συμμετάσχει στον αγώνα PGA Bridgestone Invitational στο Οχάιο, ο οποίος αρχίζει στις 3 Αυγούστου.
Ο μουσάτος πλέον Γούντς ο οποίος μετά από μια επεισοδιακή χρόνια λόγω των εξωσυζυγικών του σχέσων είχε και σοβαρά προβλήματα τραυματισμών στο αριστερό γόνατο και τον αχίλλειο τένοντα έχασε φέτος το British Open αλλά και το US Open. Μετά από επανορθωτική χειρουργική επέμβαση, ο 35χρονος πολυνίκης αμερικανός γκόλφερ, εργάζεται για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, και πρόσφατα άρχισε τις βολές.

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο προσωπικό του σάιτ αποδεικνύουν πως στην αυλή του έχει ένα εκπληκτικό γήπεδο γκολφ, τέτοιο που δεν υπάρχει ούτε στις αρτιότερες επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

Επίσης, πρόσφατα απέλυσε τον επί 12 χρόνια caddie του Στιβ Ουίλιαμς, με τον οποίο τον συνέδεαν όλες οι μεγάλες του επιτυχίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ