Ο Μαραντόνα θα φορέσει... σαρίκι -Ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε ριάλιτι στο Ντουμπάι - iefimerida.gr

Ο Μαραντόνα θα φορέσει... σαρίκι -Ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε ριάλιτι στο Ντουμπάι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο αραβικό ποδοσφαιρικό ριάλιτι σόου είναι προ των πυλών στο Ντουμπάι και όλα δείχνουν ότι ο Ντιέγο Μαραντόνα θα έχει... πρωταγωνιστικό ρόλο!
Η παραγωγή αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί και στόχος της είναι να συνδυάσει την παρουσία ταλέντων με αυτή μεγάλων ποδοσφαιριστών, όπως ο Ντιεγκίτο. Ο διευθυντής του Dubai TV, Αλί Καλιφά Αλ Ρουμαϊθί, έκανε λόγο για μια πραγματική ευκαιρία για τα αραβικά ταλέντα να αναδειχθούν και να γίνουν γνωστά σε όλο τον κόσμο, μέσα από ένα επαγγελματικό πρόγραμμα που θα υπάρχει στο ριάλιτι.

Η κάμερα, σύμφωνα με το gazzetta, θα ακολουθεί τις προπονήσεις και την καθημερινότητα των συμμετεχόντων, τους οποίους θα πλαισιώνει ένα τιμ ειδικών. Διατροφολόγοι, προπονητές, γυμναστές, γιατροί θα δίνουν στους νεαρούς όλες τις παροχές που έχουν και οι επαγγελματίες. Κάθε βδομάδα, ένας διεθνής ποδοσφαιριστής, Άραβας ή μη, θα φιλοξενείται στο στούντιο, σε συνδυασμό με το μόνιμο τιμ, επικεφαλής του οποίου θα είναι ο Ντιέγο Μαραντόνα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ