Το πρωτότυπο SUV Audi Allroad Shooting Brake δίνει την εικόνα του νέου ΤΤ - iefimerida.gr

Το πρωτότυπο SUV Audi Allroad Shooting Brake δίνει την εικόνα του νέου ΤΤ

Το πρωτότυπο SUV Audi Allroad Shooting Brake δίνει την εικόνα του νέου ΤΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται περίεργα αλλά έτσι είναι: το Allroad Shooting Brake όντως προετοιμάζει το έδαφος για τη νέα γενιά του ΤΤ, κυρίως μπροστά με την τελευταία, εξελιγμένη εκδοχή της χαρακτηριστικής μάσκας που ονομάζεται singleframe.

Συνολικά μπορεί ένα SUV να έχει ελάχιστα κοινά με ένα κουπέ –εδώ ένα από αυτά είναι οι δύο πόρτες- όμως οι διαστάσεις του Allroad Shooting Brake (μήκος 4,20 μέτρα, μεταξόνιο 2,51) δεν θα διαφέρουν και πολύ από το αποτύπωμα του καινούργιου ΤΤ.

Χαρακτηριστικά στοιχεία πάντως του πρωτότυπου SUV είναι οι μικροί πρόβολοι και η ογκώδης πίσω κολώνα, ενώ το εσωτερικό είναι ακόμα ένα κοινό σημείο με το καινούργιο ΤΤ, μιας και ο φουλ ψηφιακός πίνακας οργάνων και οι όμορφοι αεραγωγοί με τα ενσωματωμένα στο κέντρο τους χειριστήρια υπάρχουν και εδώ.

Το σύστημα πρόωσης του Allroad Shooting Brake είναι υβριδικό, με έναν TFSI 2.000 κυβικών και 296 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες –ένας στο κιβώτιο, ένας στον πίσω άξονα- με αποτέλεσμα η συνολική ισχύς να φτάνει τα 408 άλογα.

Με τόσα άλογα του νέο crossover της Audi χρειάζεται μόλις 4,6 δεύτερα για το 0-100 και η τελική του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250. Η αυτονομία του φτάνει τα 820 χιλιόμετρα, εκ των οποίων τα 50 μπορεί να τα καλύψει ηλεκτρικά, ενώ καταναλώνει κατά μέσο όρο μόλις 1,9 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Το πρωτότυπο SUV Audi Allroad Shooting Brake δίνει την εικόνα του νέου ΤΤ | iefimerida.gr 0
Το πρωτότυπο SUV Audi Allroad Shooting Brake δίνει την εικόνα του νέου ΤΤ | iefimerida.gr 1
Το πρωτότυπο SUV Audi Allroad Shooting Brake δίνει την εικόνα του νέου ΤΤ | iefimerida.gr 2
Το πρωτότυπο SUV Audi Allroad Shooting Brake δίνει την εικόνα του νέου ΤΤ | iefimerida.gr 3
Το πρωτότυπο SUV Audi Allroad Shooting Brake δίνει την εικόνα του νέου ΤΤ | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Audi SUV Allroad
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ