To Qoros 3 αποκτά και έκδοση hatchback - iefimerida.gr

To Qoros 3 αποκτά και έκδοση hatchback

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Qoros, η καινούργια κινέζικη εταιρεία, δημιουργεί σιγά σιγά μια μικρή παράδοση επιλέγοντας το Σαλόνι της Γενεύης για να παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα. Πέρυσι ήταν το Qoros 3 των τριών όγκων, που ακολούθως πέτυχε εξαιρετική βαθμολογία στα crash test του EuroNCAP, φέτος σειρά έχει το αντίστοιχο μοντέλο των δύο όγκων, το Qoros 3 Hatchback.

Το οποίο διαφοροποιείται ελαφρώς στην μάσκα σε σχέση με το σεντάν, έχει μήκος 4,44 μέτρα είναι δηλαδή αρκετά μεγάλο για μοντέλο της μικρής-μεσαίας κατηγορίας, ενώ το μεταξόνιό του των 2,69 μέτρων, εξασφαλίζει με τη σειρά του απόλυτα ικανοποιητικούς χώρους για τους επιβάτες. Αντίθετα γι' αυτόν για τις αποσκευές οι Κινέζοι δεν έχουν πει τίποτα. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Λογικά ο εσωτερικός διάκοσμος δεν θα διαφέρει από αυτόν του τετράθυρου, οπότε κι εδώ θα υπάρχει η μεγάλη οθόνη των 8 ιντσών, ενώ οι κινητήρες θα είναι η ατμοσφαιρική και η turbo εκδοχή του τετρακύλινδρου των 1.600 κυβικών της Qoros, με 120 και 156 ίππους αντίστοιχα.

To Qoros 3 αποκτά και έκδοση hatchback | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ