Aυτό είναι το πιο συνηθισμένο ψέμα που λέμε στο σεξ - iefimerida.gr

Aυτό είναι το πιο συνηθισμένο ψέμα που λέμε στο σεξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολόκληρο Πανεπιστήμιο, αυτό του Οχάιο, ασχολήθηκε με ενα θέμα ταμπού:Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο ψέμα που λένε οι άντρες αλλά και οι γυναίκες στο σεξ; Οχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε...

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε μεταξύ φοιτητών και φοιτητριών για διάφορες αντιδράσεις και συμπεριφορές στην κοινωνική ζωή, το πιο κοινό ψέμα αφορά στον αριθμό των ερωτικών συντρόφων. Ετσι, οι άντρες τείνουν να λένε ότι έχουν συνάψει ερωτική σχέση με περισσότερες γυναίκες απ' ότι στην πραγματικότητα, ενώ αντίθετα οι γυναίκες λένε συνήθως μικρότερο αριθμό αντρών με τους οποίους έχουν κάνει σεξ.

Το βέβαιο είναι πως τα στερεότυπα για τον μάγκα άντρα με τις πολλές ερωτικές συντρόφους, και τη σωστή γυναίκα με τις λίγες σεξουαλικές συντροφιές παραμένει κυρίαρχο – ακόμη και μεταξύ των φοιτητών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ