Η θλιβερή Ελλάδα της κρίσης -Αστεγος περιπλανιέται στους δρόμους της Πάτρας με έναν κόκκινο υπνόσακο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η θλιβερή Ελλάδα της κρίσης -Αστεγος περιπλανιέται στους δρόμους της Πάτρας με έναν κόκκινο υπνόσακο [εικόνα]

Η θλιβερή Ελλάδα της κρίσης -Αστεγος περιπλανιέται στους δρόμους της Πάτρας με έ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο της ελληνικής πραγματικότητας βρίσκεται ένας άστεγος, ο οποίος περιπλανιέται στους δρόμους της Πάτρας με έναν υπνόσακο στο χέρι.Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει βρει, έστω και προσωρινά «κατάλυμα» στην πλατεία Γεωργίου, στην είσοδο ενός κτιρίου.

Πρόσφατα το thebest.gr αναφέρθηκε στο φαινόμενο των αστέγων στην Πάτρα που λόγω της κρίσης παρουσιάζει έξαρση, όχι όμως σε κλίμακα αντίστοιχη πόλεων μεγαλύτερων, όπως η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη.

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Θεοχάρης Μασσαράς έχει αναφερθεί στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος για την φροντίδα αυτών των ανθρώπων.

Συγκεκριμένα ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Υγείας και Πρόνοιας και την Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Ισότητας Φύλλων και ένταξης Μεταναστών, παρέχει την δυνατότητα προσωρινού καταλύματος για τις ημέρες της κακοκαιρίας και του ψύχους σε άστεγους συμπολίτες μας.

Η στέγαση θα παρέχεται μετά από επικοινωνία με την Κοινωνική Υπηρεσία και την παραπομπή του περιστατικού σε συγκεκριμένο χώρο φιλοξενίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα οικονομική κρίση Άστεγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ