Καρέ καρέ σκηνές τρόμου σε βενζινάδικο στα Χανιά-Ληστές μπούκαραν με καλάσνικοφ και καραμπίνα [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ καρέ σκηνές τρόμου σε βενζινάδικο στα Χανιά-Ληστές μπούκαραν με καλάσνικοφ και καραμπίνα [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο οποίο καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις δύο ένοπλων ληστών την ώρα που εισέβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Αγυιά των Χανιών.Ηταν 5 Ιανουαρίου ότι οι δράστες μπούκαραν με καλάσνικοφ και καραμπίνα στο βενζινάδικο.

Με ψυχραιμία η ιδιοκτήτρια του πρατηρίου τούς ενημερώνει ότι έχει λίγα χρήματα μαζί της.Σύμφωνα με το Flashnews, οι ιδιοκτήτες παρακολουθούσαν αμέριμνοι τηλεόραση όταν ξαφνικά μπήκαν οι δύο κουκουλοφόροι με τα όπλα.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού οι δύο ληστές κατάφεραν να αρπάξουν 250 ευρώ τράπηκαν σε φυγή. Οχι για πολύ όμως, καθώς βρέθηκαν τελικά στα χέρια της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη ληστεία καλάσνικοφ βενζινάδικο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ