«Ο Σουμάχερ δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος» -Αν τα καταφέρει η βλάβη στον εγκέφαλο θα του αλλάξει τη ζωή - iefimerida.gr

«Ο Σουμάχερ δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος» -Αν τα καταφέρει η βλάβη στον εγκέφαλο θα του αλλάξει τη ζωή

«Ο Σουμάχερ δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος» -Αν τα καταφέρει η βλάβη στον εγκέφαλο θα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με μία πολύ διαφορετική ζωή, στην περίπτωση που τελικά βγει νικητής, θα βρεθεί ο Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με έναν ειδικό χειρουργό που εξειδικεύεται στα τραύματα του εγκεφάλου.Την ώρα που όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα, ο Δρ Richard Greenwood,ειδικός στις βλάβες του εγκεφάλου, από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Λονδίνου, ξεκαθάρισε πως αν τελικά τα καταφέρει ο «Σούμι», θα πρέπει να προσαρμοστεί σε μια πολύ διαφορετική ζωή. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph, ο γιατρός υποστήριξε πως «ο Σουμάχερ δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος».

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι γιατροί έχουν αφαιρέσει ένα μικρό μέρος του κρανίου του οδηγού της φόρμουλα, σε μια προσπάθεια να ανακουφιστεί η πίεση στον εγκέφαλο του, ωστόσο η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εγκέφαλος σκι γιατροί Μίκαελ Σουμάχερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ