Στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ. ο ληστής με τα σημειώματα -Είχε χτυπήσει πάνω από 10 τράπεζες - iefimerida.gr

Στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ. ο ληστής με τα σημειώματα -Είχε χτυπήσει πάνω από 10 τράπεζες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο «ληστής με τα σημειώματα» που από τα τέλη του 2011 είχε «χτυπήσει» με τον ίδιο τρόπο 15 τράπεζες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για 29χρονο Ελληνα, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη μέσα σε υποκατάστημα τράπεζας στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο 29χρονος περίμενε σαν πελάτης στην ουρά κι όταν έφτανε η σειρά του, έδινε απειλητικό σημείωμα στον υπάλληλο του ταμείου της τράπεζας, ζητώντας τα λεφτά. Αφού αφαιρούσε τα χρήματα, τα έβαζε σε τσάντα που είχε μαζί του και στη συνέχειαδιέφευγε πεζός ή με ταξί.

Ομοίως, την ημέρα της σύλληψής του, μπήκε στο τραπεζικό υποκατάστημα και προσποιούμενος τον πελάτη πλησίασε την ταμία δίνοντας της ιδιόχειρο απειλητικό σημείωμα. Η υπάλληλος ομως, διατήρησε την ψυχραιμία της και ενεργοποίησε το συναγερμό και τελικά ο 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει.

Σύμφωνα την ΕΛ.ΑΣ. η συνολική «λεία» του αγγίζει τις 100.000 ευρώ. Μετά από κάθε ληστεία ο 29χρονος διέφευγε στη Σερβία, όπου διαμένει μόνιμα με την Σέρβα σύζυγό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ