Σημάδια συμφιλίωσης από Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη: Δεν έχουμε καμία κόντρα, όλα αυτά είναι ψέμματα - iefimerida.gr

Σημάδια συμφιλίωσης από Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη: Δεν έχουμε καμία κόντρα, όλα αυτά είναι ψέμματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να διαψεύσουν την έντονη φημολογία η οποία θέλει να βρίσκονται στα μαχαίρια επιδίδονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, οι οποίοι σε δηλώσεις τους υποστηρίζουν πως δεν επικρατεί καμία διαμάχη και κόντρα μεταξύ τους.

Τον τελευταίο καιρό, έχουν ακουστεί έντονες φημολογίες, σύμφωνα με τις οποίες ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένος από την στάση του «πουλέν» του, αρχής γενομένης από την επεισοδιακή αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, όπου προπηλάκισε δημοσιογράφους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκνευρίστηκε, καθώς θεώρησε ότι η στάση του Κασιδιάρη έπαιξε ρόλο στην προφυλάκιση του.

Οι έριδες συνεχίστηκαν, με αφορμή την άτυπη ανάληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής από την Ελένη Ζαρούλια και τον Ηλία Κασιδιάρη να εμφανίζεται ιδιαιτέρως ενοχλημένος και να επιχειρεί να διαφοροποιηθεί. Σύμφωνα μάλιστα και με δημοσιεύματα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΧΑ εξέταζε το ενδεχόμενο να κατέβει με δικό του ψηφοδέλτιο στον δήμο Αθηναίων, μετά και την προφυλάκιση των Γερμενή, Μπούκουρα, Ηλιόπουλου.

Ωστόσο ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο Ηλίας Κασιδιάρης, σε δηλώσεις τους που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ακροδεξιού κόμματος, διαψεύδουν πως βρίσκονται «στα μαχαίρια» και κάνουν λόγω για σκόπιμη παραπληροφόρηση.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε:

«Τις τελευταίες ημέρες διακινούνται και πάλι φαιδρά σενάρια από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων περί... "διαμάχης στις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος" . Είδαν ότι δεν κατάφεραν τίποτα με τις δολοφονίες και τις παράνομες φυλακίσεις και προσπαθούν με γελοία ψέμματα να μας πλήξουν. Υπενθυμίζω ότι αυτό το σχέδιο, που πηγάζει από κρατικές υπηρεσίες, είναι πολύ παλαιό και εντελώς αποτυχημένο. Ενωμένοι οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής βαδίζουμε εμπρός και συνεχίζουμε τον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε:

«Η ενότητα της Χρυσής Αυγής και η αντοχή της στις βρώμικες επιθέσεις του Συστήματος έχει τρομοκρατήσει αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα. Τα ψέματά τους έχουν καταντήσει γελοία και προκλητικά. Έφτασαν στο σημείο να πουν ότι... αποχωρώ από την Χρυσή Αυγή και ότι δεν συναντώ τον Αρχηγό μας στις φυλακές! Βρίσκονται στην κυριολεξία σε παροξυσμό βλέποντας πως η τρομερή πολεμική εναντίον μας, όχι μόνο δεν μας αγγίζει, αλλά μας κάνει ισχυρότερους».

Οσον αφορά τις επισκέψεις των της Χρυσής Αυγής στις φυλακές, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος προέβη στην παρακάτω καταγγελία: «Ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου έχουμε την δυνατότητα να συναντάμε μόνο για 20 λεπτά την εβδομάδα τον Αρχηγό του κόμματός μας (και μόνο ένας βουλευτής κάθε εβδομάδα). Σε αντίθεση με τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "πυρήνες της φωτιάς" που δέχονται δίωρες επισκέψεις δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τις Κυριακές το επισκεπτήριο τους είναι ελεύθερο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ