Τα σκοτεινά μυστικά υγείας των διασήμων: Από τι πάσχουν οι αγαπημένοι μας σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα σκοτεινά μυστικά υγείας των διασήμων: Από τι πάσχουν οι αγαπημένοι μας σταρ [εικόνες]

Τα σκοτεινά μυστικά υγείας των διασήμων: Από τι πάσχουν οι αγαπημένοι μας σταρ [
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πλούτη, η ομορφιά και η φήμη δεν αποτέλεσαν ποτέ ασπίδα προστασίας από ασθένειες και δεν έκαναν αθάνατο κανέναν. Έτσι, όπως και όλος ο κόσμος, οι celebrities έχουν το δικό τους ιστορικό ασθενειών, σε κάποιες περιπτώσεις... περαστικό, σε κάποιες άλλες ανίατο, δύσκολο, και επικίνδυνο.

Το γεγονός ότι είναι διάσημοι, επιπλέον, δεν τους επιτρέπει να κρατήσουν ιδιωτικό το πρόβλημα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζουν, αν και από την άλλη, καθώς λειτουργούν συχνά ως «role model», θα τους ακούσεις να μιλάνε δημοσίως για αυτό και να προτρέπουν τους θαυμαστές τους να κάνουν του ίδιο, να αναζητήσουν βοήθεια και να σταθούν δυνατοί απέναντι στην αρρώστια.

Από την Pamela Anderson που πάσχει από τη σοβαρή ασθένεια της Ηπατίτιδας C μέχρι τον Michael J. Fox που ήδη από την ηλικία των 30 είχε συμπτώματα της νόσου Πάρκισον, αυτοί είναι οι διάσημοι που φαίνονται υγιείς αλλά δεν είναι. Δείτε τους στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υγεία σταρ διάσημοι Μάιλι Σάιρους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ