Ποια είναι η μέθοδος της «απαγωγής της τίγρης» που ήρθε στην Ελλάδα και τρομάζει την ΕΛ.ΑΣ - iefimerida.gr

Ποια είναι η μέθοδος της «απαγωγής της τίγρης» που ήρθε στην Ελλάδα και τρομάζει την ΕΛ.ΑΣ

Η μέθοδος της απαγωγής της τίγρης ήρθε στην Ελλάδα και τρομάζει την ΕΛ.ΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tiger kidnapping ή αλλιώς η «απαγωγή της τίγρης» που παρουσιάστηκε ως φαινόμενο στη Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία και Βέλγιο είναι η νέα «μόδα» δράσης που έχει εμφανιστεί και μάλιστα με αυξητικές τάσεις και στη χώρα μας, όπως έγινε και στην περίπτωση της απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου.Αρχικά οι δράστες εντοπίζουν τους στόχους τους ανάλογα με την επαγγελματική δραστηριότητα θυμάτων ή συγγενών τους.

Οπως γράφει και το newsit oι απαγωγές έχουν μικρή διάρκεια και στόχο ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με μεγάλα έσοδα ή διευθυντές τραπεζών προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να εισπράττουν λύτρα για την άμεση απελευθέρωσή τους. Τις περισσότερες φορές κρατούν το θύμα τους μέσα σε οχήματα, διαρκώς κινούμενα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την αποφυγή ηλεκτρονικού εντοπισμού τους από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ