Κασιδιάρης, με το χέρι στην τσέπη, σε βουλευτές: Είστε προδότες, κλέφτες, απατεώνες, πουλημένοι - iefimerida.gr

Κασιδιάρης, με το χέρι στην τσέπη, σε βουλευτές: Είστε προδότες, κλέφτες, απατεώνες, πουλημένοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει τις προκλήσεις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ο οποίος μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια, με το χέρι στην τσέπη και σε υψηλούς τόνους, χαρακτήρισε τους βουλευτές προδότες, κλέφτες, απατεώνες και πουλημένους.

«Οσο είμαι ελεύθερος θα έρχομαι εδώ για να λέω την αλήθεια» ανέφερε ο κ.Κασιδιάρης και πρόσθεσε πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για τη φυλάκισή τους.

Ο προεδρεύων της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας ζήτησε να κλείσουν το μικρόφωνο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΧΑ και απευθυνόμενος στον βουλευτή, σε υψηλούς τόνους, του είπε ότι μπορεί να φύγει από τη Βουλή. «Είστε φασίστες, τραμπούκοι και όσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο γρηγορότερα θα ησυχάσει ο ελληνικός λαός από εσάς».

Ο κ. Δριβελέγκας βλέποντας το στυλ του Ηλία Κασιδιάρη του είπε σε αυστηρό τόνο ότι όταν μιλάει στη Βουλή να βγάζει τα χέρι από την τσέπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ