Γυναίκα όπως λέμε... σκάνερ -Πόσα δευτερόλεπτα χρειάζεται για να καταλάβει αν ταιριάζει με έναν άνδρα - iefimerida.gr

Γυναίκα όπως λέμε... σκάνερ -Πόσα δευτερόλεπτα χρειάζεται για να καταλάβει αν ταιριάζει με έναν άνδρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την πρώτη μάτια. Ετσι κρίνουν έναν άνδρα που έχουν απαναντί τους οι γυναίκες. Μερικά μόνο δευτερόλεπα είναι αρκετά για να σκανάρουν εμφάνιση να τον ψυχολογίσουν αλλά και να καταλάβουν αν είναι ο άνδρας της ζωής τους. Μετά απο το γρήγρο αυτό σκανάρισμα και τα συμπεράσματα που βγάζουν δύσκολα αλλάζουν γνώμη θεωρώντας πως... έχουν απόλυτο δίκιο για τις εκτιμήσεις της πρώτης ματιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στη Βρετανία, σε μια γυναίκα αρκούν μόλις 180 δευτερόλεπτα για να «ζυγίσει» την εμφάνιση, το σώμα, το γούστο στο ντύσιμο, τη μυρωδιά, την προφορά και τις πιθανότητες να της... ταιριάζει ενός άνδρα που βρίσκεται δίπλα της.

Παράλληλα, μέσα σε αυτό το τρίλεπτο μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει πώς αλληλεπιδρά με τους φίλους του και να «κρίνει» εάν είναι επιτυχημένος ή φιλόδοξος.

Ποιους άνδρες απορρίπτουν

Φυσικά, δεν περνούν όλοι οι άνδρες το τεστ του τρίλεπτου. Οι γυναίκες απορρίπτουν αμέσως έναν άνδρα που νιώθουν ότι είναι αλαζονικός ή «ενδεής», που δεν έχει καλή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, που «δείχνει» ότι δεν κερδίζει αρκετά χρήματα ή αισθάνονται ότι δεν έχει κάτι κοινό μαζί τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα άνδρας δημοσκόπηση έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ