Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Πανσέληνος αυτή ήδη από σήμερα δημιουργεί αρκετή ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ιδιαίτερα για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 8 Απριλίου περίπου, όσον αφορά θέματα που έχουν σχέση με την οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Προσοχή χρειάζεται και όχι βιασύνη τόσο σήμερα όσο και αύριο, αφού αυτές οι δυο μέρες έχουν την ίδια νότα. Το γεγονός ότι στην Πανσέληνο αυτή εμπλέκεται και ο Δίας σημαίνει ότι κάποια πράγματα στην αρχή της ημέρας μπορούν να διευθετηθούν, όμως υπάρχει αρκετή υπερβολή, η οποία αποβαίνει επιζήμια. Ωστόσο, δεν επηρεάζεστε εσείς που είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου, βλέπετε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά και προοδευτικά, με φίλους να είναι κοντά σας, να έχετε απρόβλεπτες επαφές, οι οποίες είναι σημαντικές. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, 18-20 Απριλίου δηλαδή, μπορείτε να δείτε τα πράγματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Όσοι όμως ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τόσο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Το γεγονός ότι ο Άρης θα παραμείνει για πολύ καιρό απέναντι από το ζώδιό σας σημαίνει ότι δεν αποκλείεται μετά από καιρό να έρθουν πάλι ίδιες υποθέσεις στο προσκήνιο, μετά την άνοιξη ειδικά. Προσέχετε, λοιπόν, τις κινήσεις που θα κάνετε αυτό το διήμερο.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η μέρα αυτή δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ενδεχομένως να δείτε διαφορετικά αποτελέσματα στα σχέδιά σας ή στους προγραμματισμούς σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-10 Μαΐου. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να είναι ενοχλητικά, ενώ θα σας στεναχωρήσουν και θα σας απογοητεύσουν θέματα της εργασίας ή της υγείας σας. Προσέχετε, λοιπόν. Αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ένα επαγγελματικό σας θέμα έχει έρθει στο προσκήνιο για να επιλυθεί, αλλά σας προκαλεί άγχος. Γενικότερα προσέχετε τις κινήσεις σας, τη συμπεριφορά σας, τι λέτε και πώς εκφράζεστε την περίοδο αυτή. Πρόσωπα της οικογένειάς σας μπορούν να σας στηρίξουν, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Μαΐου. Επίσης, για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Μαΐου θα μπορούσαν να επιλυθούν κάποια θέματα με την βοήθεια των προσώπων του περιβάλλοντός σας. Ίσως είναι και θέματα υγείας, τα οποία θα πρέπει να τα προσέξετε, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 12 Μαΐου. Πάντως, φροντίστε και την δική σας υγεία αλλά και την υγεία του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας. Ο χρόνος θα μπορούσε να απαλύνει κάποιες διενέξεις που έχετε αυτό τον καιρό με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Έτσι, εάν δεν είστε τώρα βέβαιοι για τις αποφάσεις σας, καλό είναι να αφήσετε για αργότερα την τελική κρίση σας.

Δίδυμοι

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, κινείται στον Υδροχόο και σας φέρνει καινούργιες ιδέες, νέα σχέδια, νέες συναντήσεις, οι οποίες είναι σημαντικές, ειδικά αν είστε γεννημένοι 25-27 Μαΐου. Προσοχή χρειάζονται οι επιλογές σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 23 Μαΐου. Γενικότερα θα βρείτε τρόπους να αλλάξετε ή να απαλλαγείτε από όσα σάς βαραίνουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Μαΐου. Η σημερινή Σελήνη, όμως, φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα, τα οποία σας φορτίζουν και σας πιέζουν γενικότερα, ενώ ενδεχομένως να έχουν σχέση με τα παιδιά σας, αν έχετε, ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο τομέας των οικονομικών και των συναισθηματικών σας δεν φαίνεται να παίρνει μια ευχάριστη τροπή, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή μπορεί να παρουσιάζει κάποια ερωτηματικά. Φροντίστε ανθρώπους της οικογένειάς σας, που σας έχουν ανάγκη, και αποφύγετε να κάνετε παντός είδους οικονομικές συζητήσεις. Βέβαια, να θυμάστε ότι ο Δίας από τον Μάρτιο, που θα επανέλθει σε ορθή φορά, υπόσχεται βελτίωση των οικονομικών σας. Ωστόσο, σε αυτό το διήμερο μπορεί να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις, οι οποίες μάλιστα θα χαλάσουν και τη διάθεσή σας αλλά και την συναισθηματική σας ζωή. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να αρχίσετε κάποιο επιχειρηματικό ή επαγγελματικό σχέδιο. Πάνω από όλα φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε.

Καρκίνος

Η Σελήνη από προχτές βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι τις ημέρες αυτές θα μπορούσατε να ρυθμίσετε τα οικογενειακά αλλά και τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Ήδη το έχετε κάνει εσείς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, και συγκεκριμένα 21-25 Ιουνίου. Οτιδήποτε αρχίσατε τις προηγούμενες μέρες θα έχει συνέχεια. Αυτόν τον καιρό έχετε έμπνευση, ώστε να καταφέρετε να οδηγήσετε την ζωή σας σε νέους δρόμους. Όμως, η Σελήνη, που προετοιμάζει την αυριανή Πανσέληνο, επηρέασε άμεσα εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου και πολύ περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 10 Ιουλίου περίπου. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια ρήξεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Είναι πιθανό να έχετε διαφωνίες, οι οποίες είναι ριζικές και οι οποίες θα μπορούσαν να αποδιοργανώσουν την οικογενειακή σας κατάσταση ή τη σχέση σας. Προσέχετε, λοιπόν. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστα δεδομένα για σας. Κρυφά πράγματα έρχονται στο προσκήνιο και σας επηρεάζουν. Οτιδήποτε έχει σχέση με τις συνεργασίες σας μπορεί να σας φορτίζει, ενώ δεν φαίνεται να έχετε και τις καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Παρ' όλα αυτά, η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους, εφορίες, δάνεια, ασφάλειες. Σ' αυτό δεν αποκλείεται να σας βοηθήσουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό, ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή με μια αλλαγή θα μπορούσε σιγά σιγά να πραγματοποιηθεί, όχι όμως αυτό το διήμερο.

Λέων

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει εσάς τους Λέοντες, μια και συμμετέχει ο Ήλιος που είναι κυβερνήτης σας. Σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο, το προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, δημιουργεί ένα παρασκήνιο που σας αφορά και προετοιμάζει μια Πανσέληνο, η οποία θα φορτίσει θέματα που έχουν σχέση με την υγεία αλλά και με την εργασία σας. Αποφύγετε να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αν οι απόψεις σας δεν συμπίπτουν. Επίσης, δεν αποκλείεται να έχετε διενέξεις και με πρόσωπα που προσπαθούν να βοηθήσουν στον χώρο της εργασίας σας. Γενικότερα φροντίστε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις την περίοδο αυτή. Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο σάς φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή στους συνεργάτες σας, με τους οποίους θα μπορούσατε να συζητήσετε. Γενικότερα, υπάρχουν προϋποθέσεις αλλαγών, οι οποίες θα είναι σημαντικές. Πάνω από όλα προσέχετε πώς οδηγείτε ή τον τρόπο που χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Φροντίστε πρόσωπα τα οποία μπορεί να σας έχουν ανάγκη, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή μετά τις 13 Αυγούστου. Ίσως ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος σάς να έχει την ανάγκη σας.

Παρθένος

Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, έχει πλέον περάσει στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι θέματα εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και σας δίνουν την δυνατότητα να ανακαλύψετε νέους τρόπους, ώστε να αποδώσετε περισσότερο στο χώρο της εργασίας σας. Όμως ένα οικονομικό θέμα εξακολουθεί να σας φορτίζει. Η Σελήνη στον Καρκίνο σάς φέρνει αντιμέτωπους με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ γενικότερα ο τομέας των οικονομικών σας μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με τα παιδιά, αν έχετε. Προσέχετε, λοιπόν, γιατί τα οικονομικά σας δεν φαίνεται να μπαίνουν σε μια σωστή τροπή. Αν κάνετε ένα ξεκίνημα, σήμερα δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη μέρα για να ρυθμίσετε επαγγελματικές και επιχειρηματικές σας υποθέσεις, οι οποίες μάλλον δεν θα έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα περιμένατε. Βέβαια με κόπο και με την προϋπόθεση ότι αυτό το διήμερο θα κάνετε σωστές διεργασίες, θα μπορούσατε στο μέλλον, ειδικά μετά το τέλος Ιανουαρίου, να πετύχετε αυτά για τα οποία πασχίζετε τώρα. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με οικονομικά άλλων (εφορίες, δάνεια ασφάλειες ) θα πρέπει να τα ρυθμίσετε. Πάνω απ' όλα στηριχτείτε σε δυνατούς φίλους, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν τώρα. Φροντίστε να κάνετε σωστές επιλογές, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ένα εργασιακό θέμα, το οποίο απαιτεί να δαπανήσετε κάποια χρήματα, ίσως θα πρέπει να το αναβάλετε για το καλοκαίρι.

Ζυγός

Δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι η καλύτερη μέρα για σας τους Ζυγούς. Το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη, δικού σας κυβερνήτη, δημιουργεί αρκετές εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο, οι οποίες είναι σημαντικές και θα μπορούσαν να σας φέρουν αντιμέτωπους με προβλήματα, τα οποία ίσως υπάρχουν από καιρό στην οικογένεια σας. Θα πρέπει να επιλύσετε κάποια οικογενειακά σας θέματα. Με την Πανσέληνο, όμως, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα, τα οποία θα αναστατώσουν και την επαγγελματική σας ζωή. Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα θα πρέπει να τα φροντίσετε, τουλάχιστον εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 10 Οκτωβρίου. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και να κάνετε συμφωνίες, αφήστε αυτό το διήμερο να περάσει, έτσι ώστε να καταλαγιάσει η ένταση της Πανσελήνου, η οποία φέρνει στην επιφάνεια και υποθέσεις τις οποίες θα θέλατε να κρατήσετε κρυφές, ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 18 Οκτωβρίου. Οτιδήποτε αρχίσει σήμερα θα έχει συνέχεια και αύριο, που θα πούμε περισσότερα για αυτήν την Πανσέληνο. Ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, μπορεί να σας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους, και μάλιστα τόσο πολύ, που να σας παρασύρει σε κάποια λάθη.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς το κύριο μέλημά σας την περίοδο αυτή θα είναι τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, τα οποία μπορεί ή να σας αναστατώσουν ή να σας φέρουν αντιμέτωπους με κάποια θέματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τα ίδια. Έτσι, ίσως θα πρέπει να φροντίσετε κάποιους συγγενείς σας ή κάποια άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η Πανσέληνος, βεβαίως, φέρνει στην επιφάνεια θέματα, τα οποία από καιρό υποβόσκουν. Ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς εις βάρος σας, θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια νομικά, διαδικαστικά θέματα, τα οποία σας φορτίζουν. Η συναισθηματική σας ζωή ίσως αναστατώνεται αυτόν τον καιρό κατά κάποιον τρόπο, περισσότερο από γεγονότα που αφορούν άλλους. Οικογενειακά σας θέματα φαίνεται ότι έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τα νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας και φροντίστε και τους ηλικιωμένους της οικογένειάς σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή μετά τις 13 Νοεμβρίου. Αλλαγές θα υπάρξουν στο χώρο της δουλειάς σας και αυτό μπορεί να σας ενοχλεί. Γενικότερα, όμως, και αργότερα, μετά το τέλος Ιανουαρίου και πολύ περισσότερο από τον Μάρτιο και μετά, οι υποθέσεις σας μπορεί να ρυθμίζονται.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Πανσέληνος, η οποία προετοιμάζεται από σήμερα, μπορεί να φέρνει άγχη ή ακόμα και διενέξεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αποφύγετε τις υπερβολές που μπορεί να κάνετε αυτόν τον καιρό, όση αισιοδοξία και αν διαθέτετε. Αποφύγετε να αναμείξετε φίλους με τα οικονομικά σας, τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά, αν έχετε, ή με τον ερωτικό σας σύντροφο φαίνεται ότι σας δημιουργεί μια ιδιαίτερη κατάσταση, ειδικά αν είστε γεννημένοι τέλος Νοεμβρίου με 1η Δεκεμβρίου. Αυτή είναι μια θεαματικά, στην κυριολεξία, καλή περίοδος για αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες θα διαφανούν από το καλοκαίρι και μετά. Όμως αποφύγετε σκάνδαλα ή υποθέσεις που έχουν σχέση με οικονομικά, τα οποία μπορεί να σας αναστατώνουν. Ο Ερμής σάς φέρνει ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 25 -27 Νοεμβρίου, ενώ ο σύντροφός σας ή πρόσωπα του περιβάλλοντός σας προσπαθούν να σας στηρίξουν.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους των πρώτων ημερών η σημερινή είναι μια καλή μέρα, για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, τα οποία είναι σημαντικά, αν και ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα μπορεί να σας φέρει αρκετές αναστατώσεις. Σήμερα προετοιμάζεται μια Πανσέληνος, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια θέματα τα οποία έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και τα επαγγελματικά σας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 7-10 Ιανουαρίου κάποια νομικά, διαδικαστικά θέματα δεν φαίνεται να είναι ήρεμα. Αντίθετα, μπορεί να σας αναστατώσουν και να σας δημιουργήσουν αρκετές πιεστικές καταστάσεις. Χαμηλώστε, λοιπόν, τους τόνους, αφήστε να περάσει αυτό το διήμερο, το οποίο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σκάνδαλα και ανεπιθύμητες καταστάσεις. Αν είστε γεννημένοι τελευταίες τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή μετά τις 17 Ιανουαρίου, μπορεί να είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε και τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Μία δόση υπερβολής και εριστικότητας είναι πιθανό να υπάρχει. Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει, όπως επίσης και θέματα της οικογένειάς σας, αν είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου. Δυνατοί φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι σήμερα σίγουρα θα έχετε πληροφορίες, οι οποίες είναι σημαντικές. Η επικοινωνία είναι πάρα πολύ σημαντική για σας, θα έχετε πληροφορίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν πιο κοντά σε ένα οικονομικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε, αλλά και πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ωστόσο, θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας ή ακόμα και με τα μελλοντικά σας σχέδια μπορεί αυτές τις μέρες με την Πανσέληνο να διαταραχτούν. Σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα, για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα είτε στη δουλειά σας είτε ακόμα και σε ταξίδια. Αν πρέπει να ταξιδέψετε, βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι σε μια ρότα με επιτυχία, μια και υπάρχουν ορισμένες εντάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σας φορτίσουν. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας θα πρέπει να το προσέχετε. Ακόμη, καλό είναι να προσέχετε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 10 Φεβρουαρίου, στον επαγγελματικό σας χώρο δεν θα πρέπει να δράσετε με τον δικό σας γνωστό «επαναστατικό» τρόπο. Ο αυστηρός Κρόνος ελέγχει την επαγγελματική ή ακόμα και την κοινωνική σας ζωή, τον γάμο σας. Διανύετε μια περίοδο, κατά την οποία θα πρέπει να μελετάτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας την περίοδο αυτή.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες θα πρέπει να μην δίνετε αφορμές για σχόλια αυτή την περίοδο. Ο Ερμής, ο οποίος κινείται την περίοδο αυτή στον Υδροχόο, δείχνει ότι θα έχετε άγχη, είτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας είτε για κάποια οικογενειακά σας θέματα. Ακόμα όμως και όλα όσα πήγαιναν καλά για σας, μπορεί αυτές τις ημέρες να πάρουν μια νέα τροπή. Ίσως να πρέπει να βοηθήσετε φίλους, οι οποίοι σας έχουν ανάγκη. Εάν ανάμεσα στα φιλικά σας πρόσωπα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι σας αγαπούν, ίσως πρέπει να τους στηρίξετε ή να δουν μια διαφορετική συμπεριφορά από την πλευρά σας. Πάντως, η συναισθηματική σας ζωή παίρνει έναν νέο δρόμο. Η Πανσέληνος αυτή δεν είναι ευνοϊκή ούτε για την υγεία σας ούτε για τα οικονομικά σας. Γι' αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτό το διήμερο, παρά το γεγονός ότι ο μεν Δίας -έστω και ανάδρομος- βοηθά να βρείτε λύσεις στα επιμέρους προβλήματα, ο δε Κρόνος δείχνει ότι υπάρχουν δυνατοί άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Όμως και εσείς, επειδή είστε ευαίσθητα άτομα και επειδή η Πανσέληνος πάντα φέρνει στην επιφάνεια ευαισθησίες, θα πρέπει να προσέξετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, όπως επίσης και τους ανθρώπους που μπορεί να σας έχουν ανάγκη γενικότερα.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ