Mεγάλο αφιέρωμα της FIFA στον Ολυμπιακό [βίντεο] - iefimerida.gr

Mεγάλο αφιέρωμα της FIFA στον Ολυμπιακό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αφιέρωμα στην ομάδα, την ιστορία και τον κόσμο του Ολυμπιακού ετοίμασε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Στο διάρκειας 6 λεπτών βίντεο που μεταδόθηκε στην εκπομπή FIFA Futbol Mundial, φιλοξενούνται δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου, του Χαβιέρ Σαβιόλα και του προπονητή της ομάδας Μίτσελ.

«Ζούμε σε μία μεταβατική περίοδο, όπου όλη η Ευρώπη υποφέρει, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Είμαστε τυχεροί που έχουμε στον σύλλογο αυτόν τον πρόεδρο, τον κ. Μαρινάκη. Μας στηρίζει διαρκώς και βοηθά την ομάδα να διατηρεί τα υψηλά στάνταρ της. Αυτό βοήθησε επίσης τον κόσμο να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν», λέει ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, ενώ ο Μίτσελ τονίζει πως ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος:

«Ποτέ δεν σταματάμε να θέλουμε να κερδίζουμε και ποτέ δεν σταματάμε να επιδιώκουμε την βελτίωση μας. Μπορεί να είναι πρόκληση η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά θέλουμε επίσης να βελτιωθούμε και στην Ευρώπη. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μας ενθουσιάζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Fifa αφιέρωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ