Ο Πάγκαλος τώρα το θυμήθηκε: Τον Τσοχατζόπουλο δεν θα τον επέλεγα ούτε για θυρωρό πολυκατοικίας - iefimerida.gr

Ο Πάγκαλος τώρα το θυμήθηκε: Τον Τσοχατζόπουλο δεν θα τον επέλεγα ούτε για θυρωρό πολυκατοικίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού κυβέρνησε μαζί του τη χώρα επί 20 χρόνια, δεδομένου και οι δύο υπήρξαν μέλη των ίδιων κυβερνήσεων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος τώρα υποστηρίζει ότι δεν θα επέλεγε τον Ακη Τσοχατζόπουλο ούτε για θυρωρό πολυκατοικίας, διαχωρίζοντας τη θέση του από παλαιότερες επιλογές του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα μετά την αναγκαστική «αποστρατία» του Ανδρέα Παπανδρέου και τη διαδικασία διαδοχής του.

Μιλώντας στο BHMA Fm, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως ο ίδιος δεν στήριξε ποτέ τον Ακη και όχι μόνο κατά τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του κόμματος, όταν Τσοχατζόπουλος και Σημίτης διεκδικούσαν τα ηνία του κόμματος.

«Τον Άκη δεν τον υποστήριξα ποτέ, δεν θα τον επέλεγα ούτε για θυρωρό σε πολυκατοικία...», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος και συμπλήρωσε: «Αλλοι έστελναν ραβασάκια για να τον στηρίξουν για πρωθυπουργό. Εγώ ουδέποτε είχα τέτοια κλίση...».

Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε μ@λ@κίες τις απόψεις Τσοχατζόπουλου πως ευθύνες για τα εξοπλιστικά έχουν και τα τότε μέλη του ΚΥΣΕΑ, καθώς, όπως υποστηρίζει, όλοι όσοι απαρτίζουν το Συμβούλιο δεν έχουν ούτε την εξουσιοδότηση, ούτε σε τελική ανάλυση την ευθύνη να πάνε κόντρα σε συγκεκριμένες εισηγήσεις του εκάστοτε υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ