Πώς να διατηρήσετε το δέρμα σας φρέσκο και λαμπερό: Συμβουλές από ένα top model - iefimerida.gr

Πώς να διατηρήσετε το δέρμα σας φρέσκο και λαμπερό: Συμβουλές από ένα top model

Πώς να διατηρήσετε το δέρμα σας φρέσκο και λαμπερό: Συμβουλές από ένα top model
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν είστε μοντέλο, το σώμα σας είναι η ζωή σας και η δουλειά σας. Ετσι, η διατήρηση μίας υγιούς ρουτίνας ομορφιάς είναι επιτακτική ανάγκη για να εξασφαλίσετε μία ωραία εμφάνιση. Το μοντέλο και χορεύτρια Νταμάρις Λιούις το γνωρίζει καλά αυτό και παραθέτει τα δικά της tips ομορφιάς.

Η Λιούις είναι γεννημένη στο Μπρούκλιν και έχει ένα συνεργαστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες για τη Clarins και τον Yves Saint Laurent , έχει ποζάρει με μαγιό για το Sports Illustrated και έχει συνοδεύσει σε περιοδεία τον δημοφιλή ποπ τραγουδιστή Prince.

«Γνώρισα κάποιον από την Αυστραλία και μου σύστησε μία κρέμα προσώπου με παπάγια την οποία χρησιμοποιώ από τότε» εξηγεί η Λιούις. Ωστόσο πέρα από κάθε προϊόν ομορφιάς, επισημαίνει ότι ο πιο πολύτιμος σύμμαχος για το δέρμα είναι το νερό.

«Οταν μπείτε στο αεροπλάνο, το νερό θα είναι ο καλύτερος φίλος σας . Πολλοί άνθρωποι δεν παίρνουν νερό παντού μαζί τους, αλλά θα πρέπει να μένετε ενυδατωμένοι ειδικά στο αεροπλάνο. Η απογείωση κάνει τα πόδια σας να πρήζονται και για να το αποφύγω αυτό πίνω πολύ νερό όταν ταξιδεύω πράγμα που μου έχει μείνει συνήθεια και στην καθημερινότητα μου.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ