Εφαρμοστό μίνι κόκκινο φόρεμα και ένας τεράστιος σκαλιστός σταυρός: Πώς η Ραχήλ Μακρή συγκέντρωσε πάλι όλα τα φλας [εικόνες] - iefimerida.gr

Εφαρμοστό μίνι κόκκινο φόρεμα και ένας τεράστιος σκαλιστός σταυρός: Πώς η Ραχήλ Μακρή συγκέντρωσε πάλι όλα τα φλας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα ενδυματολογική πρόταση που συνδυάζει το σέξι με το καθώς πρέπει παρουσίασε χθες η βουλευτής Ραχήλ Μακρή και κατόρθωσε να κλέψει τα φλας ακόμη και σε αυτή την κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ που οδήγησε στη διαγραφή του Γιώργου Νταβρή.

Η Ραχήλ Μακρή προσήλθε στη συνεδρίαση με ένα στενό μίνι βαθυκόκκινο φόρεμα, χωρίς καλσόν και με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες. Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε ο εξαιρετικά μεγάλος, βαρύτιμος, βυζαντινού τύπου σταυρός που φορούσε. Καμία σχέση με την εικόνα της με το τζιν σκαρφαλωμένη στα κάγκελα της ΕΡΤ αλλά ούτε και με αυτή από το βήμα της Βουλής με την περίφημη μπλούζα με τον παπαγάλο.

*Η πρώτη φωτογραφία είναι από την Eurokinissi, oι επόμενες δύο από το fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος μίνι φόρεμα Ραχήλ Μακρή ΑΝΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ