To RC F θα είναι το πιο δυνατό Lexus με κινητήρα V8 - iefimerida.gr

To RC F θα είναι το πιο δυνατό Lexus με κινητήρα V8

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την πρώτη εμφάνιση στο Τόκιο η Lexus θα παρουσιάσει στο Ντιτρόιτ τη γρήγορη έκδοση του νέου της κουπέ, η οποία θα ονομάζεται RC F. Φυσικά η παρουσία της στη μητρόπολη του αυτοκινήτου των ΗΠΑ κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, μιας και η Lexus είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το συγκεκριμένο μοντέλο θεωρείται ως άμεσος αντίπαλος της ολοκαίνουργιας BMW M4.

Λογικά, μιας και η αναβαθμισμένη έκδοση των 450 ίππων του V8 των 5.000 κυβικών που το κινεί θα εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις, χωρίς όμως οι Ιάπωνες να έχουν γίνει πιο συγκεκριμένοι μέχρι στιγμής.

Ο V8, που είναι ο πιο δυνατός που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η Lexus, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο, κινητήριοι τροχοί είναι οι πίσω, ενώ επιπρόσθετα υπάρχουν αεροδυναμικό πακέτο με ενεργή πίσω αεροτομή, σπορ ανάρτηση και αναβαθμισμένα φρένα.

To RC F θα είναι το πιο δυνατό Lexus με κινητήρα V8 | iefimerida.gr 0
To RC F θα είναι το πιο δυνατό Lexus με κινητήρα V8 | iefimerida.gr 1
To RC F θα είναι το πιο δυνατό Lexus με κινητήρα V8 | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ