Τα ζώδια της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για εσάς τους Κριούς, αρχίζει μια περίοδος η οποία είναι σημαντική και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος τους μήνα. Οι φίλοι ενδεχομένως να σας δώσουν νέες πρωτοποριακές ιδέες, οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές και οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Δεν αποκλείεται να σας δώσουν κάποιες λύσεις, οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές, σε ένα θέμα, το οποίο έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή της εργασίας σας. Σήμερα οι συζητήσεις για οικογενειακά θέματα , που μπορεί να κάνετε με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σας, θα αποδώσουν. Επειδή η Πανσέληνος της Πέμπτης θα επηρεάσει εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να συζητήσετε πολύ σημαντικά θέματα, είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά. Η κοινωνική σας ζωή έχει πολλά να σας δώσει. Αν και τα οικονομικά σας που έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να καθυστερούν, μην ανησυχείτε, γιατί ουσιαστικά θα πραγματοποιηθεί η είσπραξη τους.

Ταύρος

Η εβδομάδα αρχίζει αρκετά καλά για σας τους Ταύρους, αφού θα έχετε επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Η Σελήνη στους Διδύμους σάς θυμίζει κάποια οικονομικά θέματα που πρέπει να φροντίσετε, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο προκαλεί συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας, οι οποίες δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς θα τις θέλατε εσείς, αν είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ωστόσο μπορούν να δώσουν πολλά. Στον χώρο της εργασίας σας έχετε να κάνετε πολλά, αντιμετωπίζοντας αρκετές αντίξοες καταστάσεις. Αν έχετε υφισταμένους, μπορεί να είστε αρκετά πιεστικοί απέναντί τους, και αυτό να δημιουργήσει αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ενώ οι μέρες αυτές, οι πρώτες μέρες της εβδομάδας, δεν είναι ιδιαίτερα πιεστικές, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη σάς φέρνει αρκετά διλλήματα. Διχάζεστε ανάμεσα στις καθημερινές υποθέσεις που έχετε να διεκπεραιώσετε και τα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία για λίγο δεν παίρνουν την τροπή που εσείς θα θέλατε. Γύρω στις 15-16 του μήνα, η συναισθηματική σας ζωή και οι επιδιώξεις σας δεν φαίνεται να εξελίσσονται με το ρυθμό που θέλετε. Επομένως, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, ακόμα και συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία θέλετε να δείτε, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9-12 Μαΐου. Φροντίστε να ρυθμίσετε παρόμοιες υποθέσεις σας, γιατί εκεί γύρω στην Τετάρτη και την Πέμπτη τα πράγματα χλομιάζουν για νομικές υποθέσεις, ταξίδια και άλλα τέτοια θέματα. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τα μέλη της οικογένειάς σας που μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Επίσης, μην παραμελείτε την υγεία σας την περίοδο αυτή.

Δίδυμοι

Είναι σίγουρο ότι η νέα θέση του κυβερνήτη σας, του Ερμή, στον Υδροχόο, θα σας κάνει να βλέπετε πιο πλατειά τα πράγματα, να έχετε πρωτοποριακές ιδέες, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Όμως, εσείς που είστε γεννημένοι τις δύο τρείς πρώτες μέρες του ζωδίου σας ενδεχομένως να έχετε ουτοπιστικές απόψεις. Δηλαδή είναι πιθανό να βλέπετε τα πράγματα υπεραισιόδοξα ή να φαντάζεστε πράγματα τα οποία δεν είναι δυνατόν να γίνουν. Παρ' όλα αυτά, οι νέες ιδέες που μπορεί να έχετε θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Σήμερα η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο, έτσι καλό είναι να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήνετε τίποτε για το τέλος της εβδομάδας. Ό,τι έχει σχέση με τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας μπορεί να σας φορτίσει την περίοδο αυτή και να σας οδηγήσει σε μια διένεξη, μια σύγκρουση. Προσέχετε, λοιπόν. Μην επιτρέπετε στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να γνωρίζουν τα πάντα για σας. Δεν αποκλείεται, αν εμπλακούν στις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις, να δημιουργήσουν μια ανεπιθύμητη κατάσταση για σας.

Καρκίνος

Πολλά γεγονότα θα διαδραματιστούν αυτές τις ημέρες για σας τους Καρκίνους. Σήμερα, βέβαια, η Σελήνη, κυβερνήτης σας, βρίσκεται στους Διδύμους. Έτσι, πολλοί από εσάς θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι. Από το βράδυ και μετά μπορεί να έχετε ιδέες σημαντικές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν. Η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Μπορεί πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν, ώστε να ρυθμίσετε οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά σας θέματα τα, οποία είναι σημαντικά. Όμως, επειδή γύρω στα μέσα της εβδομάδας η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας και η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να βάλλεται, μην αφήσετε τώρα κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να το διευθετήσετε. Ό,τι έχει σχέση με τη συναισθηματική και με την οικογενειακή σας ζωή καλό είναι να μην τα αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας, που η συναισθηματική σας φόρτιση θα είναι μεγάλη και μπορεί να σας δημιουργήσει αντιθέσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 18 Ιουλίου (λίγο πριν ή λίγο μετά). Έτσι, λοιπόν, αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ρυθμίστε τις υποθέσεις που έχετε. Η συναισθηματική σας ζωή περνάει σε ένα στάδιο του «πρέπει». Έτσι, είναι πιθανό να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Προσέχετε όμως προς το τέλος της εβδομάδας, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ορισμένες παρεξηγήσεις, οι οποίες δεν θα σας βοηθήσουν.

Λέων

Εσάς τους Λέοντες η σημερινή Σελήνη στους Διδύμους σάς φέρνει πιο κοντά σε φίλους, οι οποίοι μπορεί να σας βοηθήσουν. Εξακολουθείτε να έχετε πολλές υποθέσεις, να τρέχετε για πολλά πράγματα, τα οποία σας κουράζουν, ενώ τα νευράκια σας δεν είναι σε πολύ καλή φάση. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργεί συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Οπότε ακόμη και αν έχετε κάποιες διαφωνίες, θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν με κάποια σημαντική συζήτηση. Το βράδυ ίσως έχετε μια ιδέα για ένα οικονομικό θέμα, το οποίο είναι πολύ-πολύ σημαντικό. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη δουλειά σας, ρυθμίστε το τις δύο τρεις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας, γιατί το τέλος της μπορεί να είναι πιεστικό για σας. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες ρήξεις ή δύσκολες καταστάσεις στο χώρο της δουλειάς σας, ή ακόμα και της υγείας σας, την οποία θα πρέπει να προσέχετε αυτόν τον καιρό, όπως βέβαια και την υγεία των δικών σας. Ανοίξτε νέους δρόμους εσείς που είστε γεννημένοι προς το τέλος Ιουλίου, και θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει. Αποφύγετε, όμως, να δημιουργήσετε χρέη ή να μην αντιμετωπίσετε με την απαιτούμενη σοβαρότητα ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό θέμα σας.

Παρθένος

Σήμερα για εσάς τις Παρθένους ίσως αρχίζει μια εβδομάδα με πολλές υποχρεώσεις όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή ή τον επαγγελματικό σας χώρο και έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια διλλήματα. Είστε αφιερωμένοι στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στην συναισθηματική σας ζωή, η οποία όμως προς το τέλος της εβδομάδας ίσως πάρει μια νέα τροπή εξαιτίας ενός οικονομικού θέματος και ενδεχομένως να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Κάποια διλλήματα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα, ειδικά αν είναι κοντά σας φιλικά σας πρόσωπα ή αν είναι αναμεμειγμένοι κάποιοι φίλοι με την συναισθηματική σας ζωή. Η είσοδος του Ερμή, κυβερνήτη σας, στον Υδροχόο θα σας φέρει πιο κοντά σε νέες ιδέες, οι οποίες έχουν σχέση με την δουλειά ή ακόμα και με θέματα της υγείας σας, αν αντιμετωπίζετε παρόμοια ζητήματα. Προς το τέλος της εβδομάδας ένα οικονομικό σας θέμα δεν παίρνει την τροπή που εσείς θέλετε. Θα έχετε πολλά έξοδα την περίοδο αυτή. Από το βραδάκι συζητήστε με φίλους, οι οποίοι είναι κοντά σας και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Κάποια εμπλοκή στα συναισθηματικά σας, είτε με τα παιδιά είτε με την ερωτική σας ζωή, θα έχετε προς το τέλος της εβδομάδας. Καλό είναι να ρυθμίσετε τώρα κάποιες πολύ σοβαρές συζητήσεις και να μην τις αφήνετε για την Πέμπτη ή την Παρασκευή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13- 15 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Η εβδομάδα αρχίζει αρκετά ευχάριστα για σας τους Ζυγούς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα από αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, αν έχετε, ή ακόμα και με την διασκέδαση. Η Σελήνη στους Διδύμους σάς ανοίγει δρόμους για ταξίδια και η διάθεση σας είναι αρκετά καλή. Βεβαίως, από το βραδάκι και μετά θα ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό σας θέμα. Επειδή προς τα μέσα της εβδομάδας η Πανσέληνος μπορεί να επηρεάσει πιεστικά εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καλό είναι να μην αφήσετε πολύ σημαντικές σας υποθέσεις για το τέλος της εβδομάδος, γιατί αυτή η Πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες διενέξεις, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 11 αλλά και γύρω στις 18 Οκτωβρίου. Γύρω στις 16 του μήνα, το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη δημιουργεί παθιασμένες καταστάσεις ή έντονες διενέξεις, ενώ η Πανσέληνος δημιουργεί διλλήματα. Να θυμάστε ότι η Πανσέληνος, επειδή λειτουργεί λίγες μέρες πριν και λίγες μετά, μπορεί να σας επηρεάσει. Άρα, λοιπόν, χαμηλώστε τους τόνους και αποφύγετε παντός είδους εμπλοκές, οι οποίες θα μπορούσαν ακόμα και να σας πληγώσουν.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί σήμερα θα ασχοληθείτε με ένα θέμα που έχει σχέση με τον τομέα των οικονομικών, κληρονομικών ή φορολογικών σας. Να θυμάστε να προσέχετε το παρασκήνιο, το οποίο κινείται αυτή την περίοδο. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε στο τέλος της εβδομάδας το παρασκήνιο αυτό, το οποίο ίσως να κινείται στο χώρο της δουλειάς σας, όπου διάφορα πράγματα διαδραματίζονται τώρα. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας απασχολήσουν άμεσα. Η οικογένεια θα είναι αυτή η οποία σας δώσει κουράγιο και αρκετή δύναμη για να ξεπεράσετε τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζετε. Ένα ταξίδι, οι επαφές με το εξωτερικό, μια νομική ή διαδικαστική υπόθεση, θέματα σπουδών, πνευματικές εργασίες ή οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί τώρα ίσως να μην πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας. Καλό είναι, λοιπόν, να αξιοποιήσετε τις πρώτες μέρες αυτής της καινούργιας εβδομάδας για να προωθήσετε ανάλογα θέματα.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η σημερινή ημέρα, με τη Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, θα είναι αφιερωμένη στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Οι υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, εξαιτίας της Πανσελήνου, η οποία πραγματοποιείται την Πέμπτη και, βέβαια, λειτουργεί λίγες μέρες πριν και λίγες μέρες μετά, μπορεί να φέρουν διενέξεις με φιλικά σας πρόσωπα αλλά και οικονομικά θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τους φίλους σας αυτές τις μέρες. Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να σας φορτίσουν, ενώ καλό είναι να προσέχετε και την υγεία σας. Τα παιδιά, αν έχετε, ή ο ερωτικός σας σύντροφος ενδεχομένως να έχουν προβλήματα, στα οποία θα πρέπει να τους συμπαρασταθείτε. Γενικότερα, προκύπτουν θέματα τα οποία μπορεί να απασχολούν την οικογένεια σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η νέα θέση του Ερμή στον Υδροχόο εγκαινιάζει μια περίοδο με νέες ιδέες, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και μετακινήσεις για σας.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή για σας τους Αιγόκερους. Θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, η οποία είναι σημαντική, ενώ θα κάνετε καινούργια σχέδια για ένα οικονομικό θέμα, το οποίο θα αποδώσει. Από αύριο αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία λειτουργεί η Πανσέληνος η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη. Έτσι, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μια παρεξήγηση τώρα θα μπορούσε να έχει σημαντικά και δύσκολα αποτελέσματα. Ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Ιανουαρίου, πρέπει να προσέχετε την επικοινωνία σας με πρόσωπα κύρους. Εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 10 Ιανουαρίου μπορεί να σας επηρεάσει η Πανσέληνος, φέρνοντάς διλλήματα ανάμεσα στο σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Έτσι, προς το τέλος της εβδομάδας αποφύγετε να δώσετε λύσεις εκεί που από καιρό δεν είναι δυνατόν να δοθούν. Είναι αρκετά καλύτερο να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας και συνεργασίες σας στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Φυσικά δυνατοί φίλοι σάς βοηθούν και τα δύσκολα θέματα ξεπερνιούνται.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αρχίζει αρκετά καλά για εσάς τους Υδροχόους. Ο Ερμής κινείται στο δικό σας ζώδιο, φέρνοντάς σας ειδήσεις, πληροφορίες, συναντήσεις, συζητήσεις. Η σημερινή Σελήνη στους Διδύμους θα σας κάνει να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, αν έχετε, ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ακόμη θα έχετε διάθεση να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε την εβδομάδα αυτή στο χώρο της εργασίας σας, η οποία μπορεί να μη σας επιτρέψει να δημιουργήσετε νέα δεδομένα. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να σας απασχολήσουν άτομα της οικογένειάς σας με τα προβλήματά τους, τα οποία είναι σημαντικά. Ενδεχομένως να έχετε ένα άγχος είτε για την οικογένειά σας είτε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Γενικότερα, θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας, οι οποίες είναι σημαντικές. Τα οικονομικά σας προωθούνται.

Ιχθείς

Η εβδομάδα αρχίζει με έννοια για την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας για εσάς τους Ιχθύς. Επιπλέον θα πρέπει να προσέχετε την περίοδο αυτή τα σχόλια που μπορεί να γίνουν, είτε για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας είτε για τις σχέσεις σας. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το βράδυ ή αύριο εσείς οι Ιχθύες των πρώτων ημερών θα μπορούσατε να κάνετε μια συζήτηση, η οποία να αποδώσει. Η Πανσέληνος όμως η οποία πραγματοποιείται στα μέσα της εβδομάδας δεν είναι ιδανική, για να αναμίξετε φίλους με την προσωπική σας ζωή και πολύ περισσότερο αν φιλικά σας πρόσωπα είναι αναμεμειγμένα και τα οικονομικά σας. Όσον αφορά τον κοινωνικό σας κύκλο ή τον κύκλο των φίλων σας ενδεχομένως ή να έχετε μια άσχημη είδηση ή να μην πάνε τα πράγματα όπως θέλετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Μαρτίου. Μην εμπλέξετε φίλους στις διαπροσωπικές σας σχέσεις γιατί αυτό μπορεί να σας ζημιώσει. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά, εφορίες δάνεια, ασφάλειες θα πρέπει να τα ρυθμίσετε.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ