Η «αρρωστημένη» συνταγή ενός 28χρονου από τη Μινεσότα που προκαλεί φρίκη -Εβαλε στο φούρνο τη γάτα του με κρεμμύδια - iefimerida.gr

Η «αρρωστημένη» συνταγή ενός 28χρονου από τη Μινεσότα που προκαλεί φρίκη -Εβαλε στο φούρνο τη γάτα του με κρεμμύδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει στη Μινεσότα η απίστευτη είδηση με «πρωταγωνιστή» έναν 28χρονο άνδρα, ο οποίος έψησε τη γάτα του για να τη φάει.Μάλιστα, είχε φυλάξει τα εντόσθια και το δέρμα του κατοικίδιου ζώου στην κατάψυξη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο 28χρονος Αλεξάντερ, ο οποίος και συνελήφθη, υποστήριξε στους αστυνομικούς πως ήθελε να δει πως είναι μία γάτα μαγειρεμένη με κρεμμύδια.

Ωστόσο, η παράξενη μυρωδιά που έβγαινε από το σπίτι του φαίνεται πως στάθηκε ο «εχθρός» του «αρρωστημένου» άνδρα, καθώς γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατάψυξη τα έντερα και το μεγαλύτερο δέρμα της γάτας ενώ τους ρωτούσε συνεχώς γιατί ήταν κακή η επιλογή του δείπνου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη φούρνος γάτα Μινεσότα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ