Κούγιας: Δεν έχω ξαναδεί πολιτική μέσα από τη Δικαιοσύνη -Αδικη η προφυλάκιση Μπούκουρα - iefimerida.gr

Κούγιας: Δεν έχω ξαναδεί πολιτική μέσα από τη Δικαιοσύνη -Αδικη η προφυλάκιση Μπούκουρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή χαρακτήρισε την κρίση για τoν Στάθη Μπούκουρα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας,σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση για την προφυλάκιση του πελάτη του.

«Δεν έχω ξαναδεί πολιτική μέσα από τη Δικαιοσύνη. Εύχομαι να μην συμβαίνει αυτό γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία. Όταν καταρρέει η Δικαιοσύνη, καταρρέουν τα πάντα», σχολίασε με νόημα ο κ.Κούγιας.

Οπως έκανε γνωστό, ο εντολέας του ρωτήθηκε από τις ανακρίτριες για άλλους ανθρώπους «μέλη της Χρυσής Αυγής», αλλά και για τους συγκατηγορουμένους συναδέλφους του βουλευτή. Εκείνος απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι και ότι αποδοκιμάζει οποιεσδήποτε έκνομες ενέργειες.

«Σέβομαι την απόφαση, αλλά είμαι υποχρεωμένος να το πω. Δεν ασχολούμαι με τους άλλους κατηγορουμένους. Εδώ πάντως δεν ισχύει ό,τι ισχύει για άλλες υποθέσεις. Οι ανακρίτριες πήραν την απόφαση χωρίς να μας κοιτάξουν στα μάτια», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος χαρακτήρισε τέλος, ατυχή τη διαδικασία, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως ο εντολέας του θα απαλλαγεί στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ