Eπτάχρονη ταπείνωσε επιστήμονες -Zήτησαν συγνώμη γιατί δεν μπορούν να της φτιάξουν ένα δράκο - iefimerida.gr

Eπτάχρονη ταπείνωσε επιστήμονες -Zήτησαν συγνώμη γιατί δεν μπορούν να της φτιάξουν ένα δράκο

Eπτάχρονη ταπείνωσε επιστήμονες -Zήτησαν συγνώμη γιατί δεν μπορούν να της φτιάξο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις έμαθε να γράφει. Κι όμως, με μερικές ζωγραφιές και μία χαριτωμένα δυσανάγνωστη επιστολή, η μικρή Σόφι κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση το Εθνικό ινστιτούτο επιστήμης της Αυστραλίας (CSIRO)! Και τι τους ζήτησε; Μοναχά ένα δράκο!

Το Ινστιτούτο, που μετρά 87 χρόνια ζωής, έβγαλε μία σπάνια απολογητική ανακοίνωση απευθυνόμενη στο επτάχρονο κοριτσάκι του οποίου την επιθυμία δεν μπορεί να πραγματοποιήσει. Η πιτσιρίκα έγραψε μία επιστολή στο CSIRO ζητώντας τους ευγενικά αν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν για χάρη της έναν δράκο για να τον έχει ως κατοικίδιο.

«Θα το λέω Toothless αν είναι κορίτσι και Στιούαρτ αν είναι αγόρι», έγραψε η Σόφι, η οποία στην επιστολή της έδινε την υπόσχεση πως θα τάιζε τον δράκο της ωμό ψάρι και θα έπαιζε μαζί του όταν δεν θα ήταν στο σχολείο. Αν και όπως φαίνεται η μικρούλα πληρούσε τις προϋποθέσεις για να γίνει η πιο στοργική ιδιοκτήτρια κατοικίδιου, υπήρχε- προφανώς- κάποιο πρόβλημα.

«Δυστυχώς, αυτό δεν το καταφέραμε. Τα τελευταία 87 χρόνια δεν έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε δράκους ή τα αβγά τους», παραδέχθηκε στην απολογητική του ανακοίνωση το Ινστιτούτο. «Λυπούμαστε πολύ για αυτό Αυστραλία», κατέληγε αυτή.

Πάντως, οι επιστήμονες ευχαρίστησαν τη Σόφι γιατί τους έδωσε τροφή για σκέψη. Μήπως οι δράκοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν μία... συσκευή εναλλακτικού καυσίμου που θα μείωνε την οικολογική καταστροφή;

Επειδή όμως δεν άντεχαν να απογοητεύσουν εντελώς τη νέα τους φίλη, οι επιστήμονες της έκαναν μία τρισδιάστατη εκτύπωση δράκου από τιτάνιο, ο οποίος ήδη ταξιδεύει προς το σπίτι της μικρούλας στο Μπρισμπέιν.

Ολα αυτά βέβαια δεν έβγαλαν από τους μπελάδες τους γονείς της. Η Σόφι είχε ζητήσει από εκείνους ένα δράκο για τα Χριστούγεννα και της απάντησαν ότι αυτό δεν ήταν δυνατόν. Για αυτό την παρέπεμψαν στους επιστήμονες για επιβεβαίωση, αλλά η απάντησή τους δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαν οι γονείς για να κλείσει το θέμα. «Δεν της είπαν ότι δεν υπάρχουν!», είπε η μητέρα της... απελπισμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ