Καν’ το όπως πέρσι! - iefimerida.gr

Καν’ το όπως πέρσι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα έχει σήμερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο πληγωμένο Όσλο. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα την Βαλερέγκα, στην σκιά της τραγωδίας που έχει πλήξει την Νορβηγία. Γι αυτό και θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 20:00.

Σαν σήμερα ο ΠΑΟΚ πέρσι είχε καταφέρει να φύγει από την έδρα του Άγιαξ με το ισόπαλο 1-1, έχοντας σαν πρωταγωνιστή τον Βλάνταν Ίβιτς. Μπορεί φέτος ο αρχηγός του ΠΑΟΚ να είναι τραυματίας και ίσως να μην μπορεί να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα, αλλά οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να ξαναφύγουν με διπλό από την Νορβηγία όπως το είχαν κάνει και το 2009.

Η Βαλερέγκα, η οποία έκανε έκκληση στο κόσμο για να γεμίσει σήμερα το γήπεδο και να αποδείξουν ότι η ζωή συνεχίζεται, προσπαθούν να κρατήσουν συγκεντρωμένους τους παίκτες τους οι οποίοι είναι ακόμα σοκαρισμένοι από την τραγωδία. Δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να κατεβάσουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ, εκτός από την ενδεχόμενη απουσία του Ίβιτς, θα λείπει σίγουρα και ο Σαλπιγγίδης που είναι τραυματίας από το φιλικό με την Ούμπεν, ενώ άγνωστη είναι η φυσική κατάσταση του Λαζάρ που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός σήμερα.

Αναλυτικά, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Λίνο και Ετό στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Μαλεζάς και Τσιρίλο θα αποτελούν το βασικό αμυντικό δίδυμο. Στην τριάδα των χαφ, σαν «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Αρίας ενώ οι δυο εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Λαζάρ και Πάμπλο Γκαρσία. Η επιθετική τριάδα θα έχει τον Βιεϊρίνια από τα αριστερά, τον Φωτάκη στα δεξιά ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης, που δείχνει επιτέλους να καθιερώνεται στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ