Σύλληψη με βαρύ κατηγορητήριο για τα επεισόδια στο ματς Αιγάλεω-ΑΕΚ: Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας - iefimerida.gr

Σύλληψη με βαρύ κατηγορητήριο για τα επεισόδια στο ματς Αιγάλεω-ΑΕΚ: Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σύλληψη με βαρύ κατηγορητήριο για τα επεισόδια στο ματς Αιγάλεω-ΑΕΚ: Δικογραφία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας 40χρονος που συνελήφθη για τα επεισόδια που αμαύρωσαν την αναμέτρηση του Αιγάλεω με την ΑΕΚ για τη Γ' Εθνική την προηγούμενη εβδομάδα. Ο άνδρας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα έκτροπα και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 40χρονος συμμετείχε στα επεισόδια που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, γρονθοκοπώντας και επιφέροντας αλλεπάλληλα χτυπήματα σε οπαδό, κάτι που καταγράφηκε και από τις κάμερες και τους φωτογράφους.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί την Κυριακή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση των Νόμων «περί όπλων» και «περί εξωσχολικού και επαγγελματικού αθλητισμού».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ