Πού μυαλό για μπάλα - iefimerida.gr

Πού μυαλό για μπάλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το σοκ στο άκουσμα του υποβιβασμού, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, πρέπει σήμερα να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι τους και να αγωνιστούν με την Ντιφερντανζ. Στις 21:00 σήμερα οι ερυθρόλευκοι καλούνται να παλέψουν για μια πρόκριση την οποία δεν γνωρίζουν αν θα γευτούν το νέκταρ της στο τέλος.

Οι θεσσαλοί, θα αγωνιστούν σήμερα στο Λουξεμβούργο, μετρώντας δύο απουσίες. Ο Χάβι Γράθια πονοκεφαλιάζει να βρει τους αντικαταστάτες των Σανκαρέ και Ουμπίντες, με πιθανούς αντικαταστάτες τους να είναι οι Ντολεζάι και Ακόστα αντίστοιχα. Στην χθεσινή προπόνηση αποχώρησε και ο Μητρόπουλος τραυματίας και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του. Αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί την θέση του θα την πάρει ο Νταρμπιόν.

Το ερώτημα όμως που βασανίζει όλους στην ομάδα της Μαγνησίας, είναι η ψυχολογία με την οποία θα αγωνιστούν οι παίκτες των ερυθρολεύκων σήμερα. Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις, υποβιβάζεται στην Football League.Σίγουρα πολλοί παίκτες, ιδιαίτερα οι ξένοι δεν θα είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν την ομάδα στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Πως αυτοί οι παίκτες που δεν γνωρίζουν το που θα αγωνίζονται του χρόνου να παλέψουν για μια πιθανή πρόκριση της ομάδας τους;

Ευχή όλων στον Ολυμπιακό Βόλου είναι η ομάδα να αποδείξει ότι η περσινή της πορεία στο πρωτάθλημα δεν ήταν προϊόν στημένων αγώνων, αλλά λόγω της αξίας των παικτών της. Η πορεία που κάνει αυτή την στιγμή η ομάδα της Μαγνησίας είναι η τρανή απόδειξη ότι αυτή η ομάδα σίγουρα αδικείται από τις καταστάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ