Σαμαράς – Βενιζέλος «τα λένε» ξανά το Σάββατο: Στο επίκεντρο η άφιξη της Τρόικα - iefimerida.gr

Σαμαράς – Βενιζέλος «τα λένε» ξανά το Σάββατο: Στο επίκεντρο η άφιξη της Τρόικα

Σαμαράς – Βενιζέλος «τα λένε» ξανά το Σάββατο: Στο επίκεντρο η άφιξη της Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο τετ α τετ θα έχουν πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν εκ νέου τις εξελίξεις στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας.

Στο επίκεντρο του ραντεβού, που έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση για το μέτρο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, αναμένεται να βρεθεί η επερχόμενη επίσκεψη της Τρόικα.

Η ημερομηνία άφιξης των Πολ Τόμσεν, Κλάους Μαζούχ και Ματίας Μορς παραμένει ακόμη άγνωστη, ωστόσο, θα επιστρέψουν σίγουρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει συμφωνία με την Τρόικα το αργότερο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου ούτως ώστε να έλθει η δόση των 4,9 δισ. ευρώ έως το τέλος του μήνα.

Πηγές από το περιβάλλον της Τρόικα, πάντως, αναφέρουν στο «Βήμα» ότι δεν αποκλείεται η αξιολόγηση του πρώτου και δεύτερου τριμήνου του 2014 να συμπτυχθεί, όπως έχει γίνει ξανά στο παρελθόν, και η τρόικα να επιστρέψει στα μέσα Μαΐου για να ολοκληρώσει την επισκόπηση προόδου του εξαμήνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ