Η στιγμή που «πάγωσαν» όλοι -Αεροσκάφος προσπαθεί να απογειωθεί και καταλήγει στη θάλασσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που «πάγωσαν» όλοι -Αεροσκάφος προσπαθεί να απογειωθεί και καταλήγει στη θάλασσα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να εκτυλιχτεί μία αποτυχημένη απογείωση αεροσκάφους στη Νέα Ζηλανδία.Ολα συνέβησαν σε παραλία βόρεια του Οκλαντ. Ο κυβερνήτης του μονοκινητήριου αεροσκάφους, Ντένις Χορν και ο συγκυβερνήτης, Μάνφρεντ Σέρμπιους προχώρησαν σε αναγκαστική προσγείωση σε παραθαλάσσια περιοχή του Όκλαντ. Λίγωη ώρα αργότερα επιχείρησαν να απογειωθούν και πάλι, μπροστά μάλιστα σε δεκάδες λουόμενους.

Ωστόσο, τα σχέδιά τους φαίνεται πως «ναυάγησαν» καθώς η προσπάθεια της απογείωσης οδήγησε στη σύγκρουση του αεροσκάφους, το οποίο κατέληξε στη θάλασσα. Για καλή τύχη, τόσο των δύο επιβατών του αεροσκάφους, όσο και των λουόμενων κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

Ενα μικρό κορίτσι που την ώρα του ατυχήματος βρισκόταν στην παραλία δήλωσε έντρομο: «Αυτό που είδαμε, ήταν ένα αεροπλάνο να έρχεται καταπάνω μας».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αιτία της αναγκαστικής προσγείωσης ήταν βλάβη σε βαλβίδα καυσίμων, με αποτέλεσμα η μηχανή να σταματήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφος παραλία απογείωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ