Εζησε από θαύμα: Καρέ-καρέ η τρομακτική πτώση σκιέρ κατά τη διάρκεια άλματος -Πάγωσαν όλοι στη θέα του ατυχήματος [βίντεο] - iefimerida.gr

Εζησε από θαύμα: Καρέ-καρέ η τρομακτική πτώση σκιέρ κατά τη διάρκεια άλματος -Πάγωσαν όλοι στη θέα του ατυχήματος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάγωσαν όλοι στη θέα του φοβερού ατυχήματος που είχε ο οκτώ φορές πρωταθλητής κόσμου στα άλματα με σκι Thomas Morgenstern κατά τη διάρκεια προπονησης στο Bad Mitterndorf της Αυστρίας. Ο Αυστρικός αθλητής είχε μία τρομακτική πτώση από μεγάλο ύψος στην παγωμένη πίστα ενώ εκτελούσε ένα από τα τελευταία άλματα στην προπόνηση της Παρασκευής.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, από την άσχημη πτώση του ο Morgenstern χάνει τις αισθήσεις και το σώμα του κυλάει ανεξέλεγκτο στο παγωμένο χιόνι. Σοκάρουν οι αντιδράσεις του προπονητή και συναθλητών του στην ομάδα της Αυστρίας.

Σύμφωνα πάντως με τον προπονητη της αυστριακής ομοσπονδίας Alex Pointner, η ζωή του πρωταθλητή δεν διατρέχει κινδυνο. Λίγο αργότερα ανέκτησε τις αισθήσεις του και όπως διαβεβαίωσε ο προπονητής του, μπορεί και κουνά κανονικά χέρια και πόδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ