Οταν οι σταρ προκαλούν: Σέξι πόζες στα social media που κόβουν την ανάσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν οι σταρ προκαλούν: Σέξι πόζες στα social media που κόβουν την ανάσα [εικόνες]

Οταν οι σταρ προκαλούν: Σέξι πόζες στα social media που κόβουν την ανάσα [εικόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διάσημοι δεν σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες τους στους λογαριασμούς τους στα social media. Οι καθημερινές τους ασχολίες, οι συνήθειές τους, η διασκέδασή τους, τα παιδιά τους, οι φίλοι τους, η δουλειά τους όλα επικοινωνούνται πια σε εμάς με τρόπο άμεσο και γρήγορο: με μια φωτογραφία στο Insragram ή το Twitter και το Facebook.

Βεβαίως, οι celebrities δεν μένουν μόνο σε απλά, χαριτωμένα και καθημερινά πράγματα. Έχουν προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα: μας συστήνονται ημίγυμνοι, σε sexy πόζες, με sexy διάθεση, άλλοτε με εσώρουχα, άλλοτε ακόμα και χωρίς αυτά, κάποιες φορές προκλητικοί, και άλλοτε απλά ερωτικοί! Προφανώς, έχουν αρχίσει να νιώθουν τέτοια οικειότητα με τους θαυμαστές τους που δεν τους ενοχλεί να μοιραστούν μαζί τους ακόμα και πολύ προσωπικές στιγμές: στο μπάνιο τους, στο κρεβάτι τους, στο γυμναστήριο.

Κάποιες πόζες είναι απλά sexy (και θηλυκές, αν μιλάμε για γυναίκες), κάποιες άλλες λίγο πιο... ακατάλληλες.

Δείτε τις πιο sexy φωτογραφίες των star στα social media στο joytv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ social media σταρ σέξι πρόκληση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ